Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Sulusaray'da Dere Islahı Çalışmaları

Sulusaray Belediye Başkanı Halil DEMİRKOL, Sulusaray'da yoğun yağışların yağması sonucu tehlikelerin yaşandığı Dereköy deresi için DSİ tarafından yapımına devam edilen ıslah çalışmalarına ve dere ıslahı projesi kapsamında derenin etrafına yapılacak çevre düzenlenmesine ilişkin bir açıklama yaptı, ıslah projesinin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.
Sulusaray Belediye Başkanı Halil DEMİRKOL, Sulusaray'da yoğun yağışların yağması sonucu tehlikelerin yaşandığı Dereköy deresi için DSİ tarafından yapımına devam edilen ıslah çalışmalarına ve dere ıslahı projesi kapsamında derenin etrafına yapılacak çevre düzenlenmesine ilişkin bir açıklama yaptı, ıslah projesinin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. 

  Sulusaray Belediye Başkanı Halil DEMİRKOL, Sulusaray'da yoğun yağışların yağması sonucu tehlikelerin yaşandığı Dereköy deresi için DSİ tarafından yapımına devam edilen ıslah çalışmalarını Belediye Meclis üyeleriyle birlikte 23 Ağustos 2016 Salı günü yerinde inceledi. Başkan DEMİRKOL, Dereköy deresi ıslahı projesi ve proje kapsamında derenin etrafına yapılacak çevre düzenlenmesine ilişkin kişisel Facebook hesabından bir açıklama paylaştı.

Sulusaray Belediye Başkanı Halil DEMİRKOL, kişisel Facebook adresinde şu ifadelere yer verdi; “Yoğun yağışların yağması sonucu tehlikelerin yaşandığı, Dereköy dere ıslah çalışmaları devam ediyor. Bu proje kapsamında derenin üzerine 6 Adet kemer köprüler yapılacak ve yanları taş kaplama yapılacak ve Şuanda deremizde taş duvar örme çalışmaları devam ediyor. Taş duvar örme çalışmaları tamamlandıktan sonra yanlarında geniş alanlar boş kalacak. Boş kalan alanlar Belediyemiz tarafından yeşillendirilecek, ağaçlandırılacak, park yapılacak ve ışıklandırılacak. Aynı zamanda kamelyalar banklar konularak, Çocuklarımız için oyun alanları hazırlanacak. Mahallemize Hayırlı Olsun...

Projemizin gerçekleşmesinde Emeği geçen, Başta Milletvekillerimize, Samsun 7.DSİ Bölge Müdürümüz ve ekibine, Tokat DSİ Müdürümüz ve Ekibine, İlçe Başkanımıza ve Belediye Meclis Üyelerimize İle halkımız adına şükranlarımı sunuyorum” 


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   KOLAJ | Tokattan.net  KAYNAK | Facebook.com/halil.demirkol2

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net