Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Artova'da Sünnet Şöleni

Artova Kaymakamlığı ve Artova Belediyesi bir araya geldi, Artova'da ilk olarak merkez ve köylerindeki çocukları için ücretsiz Sünnet Şöleni düzenledi. Akşam yemeği eşliğinde Hacivat-Karagöz, palyaço ve animasyon gösterilerin yer aldığı programda, sünnet olacak çocuklar ve aileleri sünnet merasimi öncesinde bir araya gelerek gönüllerince eğlenme fırsatı buldu.
Artova Kaymakamlığı ve Artova Belediyesi bir araya geldi, Artova'da ilk olarak merkez ve köylerindeki çocukları için ücretsiz Sünnet Şöleni düzenledi. Akşam yemeği eşliğinde Hacivat-Karagöz, palyaço ve animasyon gösterilerin yer aldığı programda, sünnet olacak çocuklar ve aileleri sünnet merasimi öncesinde bir araya gelerek gönüllerince eğlenme fırsatı buldu. 

  Artova Kaymakamlığı ve Artova Belediyesi bir araya geldi, Artova'da ilk olarak merkez ve köylerindeki çocukları için 2 Eylül 2016 Cuma günü ücretsiz Sünnet Şöleni düzenledi. Sünnet çocukları ve aileleri ilçe merkezinde bulunan Artova stadyumuna Artova Belediyesi tarafından tahsis edilen ücretsiz otobüslerle taşındı, stadyumda renkli görüntüler oluştu.

Saat 17:00 başlayan şölen, Hacivat-Karagöz, palyaço ve animasyon gösterilerinin yer alırken sünnet olacak çocuklar ve aileleri düzenlenen sünnet merasimi öncesinde bir araya gelerek gönüllerince eğlenme fırsatı buldu. Mevlid programıyla devam eden Sünnet şöleninde katılımcılara ikramlar yapılırken şölen havai fişek gösterileri ve dilek fenerlerinin havaya salınmasıyla sona erdi.

Sünnet şölenine Tokat İl Genel Meclis Başkanı Adem DİZER, Tokat Belediye Başkanı Eyüp EROĞLU, Artova Kaymakamı Haluk KOÇ,  Artova Belediye Başkanı Lütvü YALÇIN, Ak Parti İl Başkan Vekili Muhsin KURULAY, Ak Parti İlçe Başkanı Kaya ERÖZDEMİR, İl Genel Meclis Üyesi Kamuran BIYIK, daire amirleri, mahalle ve köy muhtarları ile Artovalı vatandaşlar katıldı.

Sünnet şölenine katılan Tokat İl Genel Meclis Başkanı Adem DİZER, kişisel Facebook adresinde şölen için şu ifadelere yer verdi; “Artova Kaymakamlığı ve Artova Belediyesi tarafından düzenlenen Sünnet Şölenine katıldık. Çocuklarımızın mutlulukları bizim mutluluğumuzdur. Delikanlılığa ilk adımı atacak çocuklarımız umarım ileride güzel bir meslek sahibi olur ve ülkelerine hizmet ederler. Çocuklarımız ve gençlerimiz geleceğimizdir.” 


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | Facebook.com/burak.sever.7165  KAYNAK | Facebook.com/burak.sever.7165 | Facebook.com/AdemDizer

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net