Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Niksar'da E-Belediye Dönemi

Tarihi başkent Niksar'da Niksar Belediyesi, resmi web sitesi üzerinden birçok teknik bilgiye de erişebilme imkanı sunan 'E-belediye' uygulaması ile Niksarlı vatandaşlar, 7 Gün 24 Saat Belediye işlemlerinize ait Borç, Tahakkuk, Ödeme, Tahsilat, Arsa m2 Fiyatları, İnşaat Maliyetleri, Aşınma Oranları, ÇTV Bedelleri bilgilerine sorgulayabilir, kredi kartı ile borcunuzu güvenli bir şekilde ödeyebilme imkanına kavuşmuş olacak.
Tarihi başkent Niksar'da Niksar Belediyesi, resmi web sitesi üzerinden birçok teknik bilgiye de erişebilme imkanı sunan 'E-belediye' uygulaması ile Niksarlı vatandaşlar, 7 Gün 24 Saat Belediye işlemlerinize ait Borç, Tahakkuk, Ödeme, Tahsilat, Arsa m2 Fiyatları, İnşaat Maliyetleri, Aşınma Oranları, ÇTV Bedelleri bilgilerine sorgulayabilir, kredi kartı ile borcunuzu güvenli bir şekilde ödeyebilme imkanına kavuşmuş olacak.

  Tokat'ın tarihi ve kültürü ile öne çıkan ilçesi Niksar'da, Niksar Belediyesi web sitesi üzerinden birçok teknik bilgiye de erişebilme imkanı sunmaya hazırlanıyor. 'E-belediye' uygulaması ile vatandaşlar, 7 Gün 24 Saat Belediye işlemlerinize ait Borç, Tahakkuk, Ödeme, Tahsilat, Arsa m2 Fiyatları, İnşaat Maliyetleri, Aşınma Oranları, ÇTV Bedelleri gibi bilgilerini sorgulayabilme, kredi kartı ile borcunuzu güvenli bir şekilde ödeyebilme imkanına kavuşmuş olacak.

Niksar Belediyesi Bilgi İşlem tarafından yürütülen proje ile Niksar Belediyesi, e-belediye kapsamında interaktif belediyeciliğe geçecek. Vergi borcu ödeme ve sorgulamasının yanı sıra, birçok teknik bilgiye de erişebilme imkanı sunan 'E-belediye' uygulaması ile vatandaşlar, 7 gün 24 saat boyunca www.niksar.bel.tr adresi üzerinden sisteme üye olarak tüm işlemlerini gerçekleştirme olanağına sahip olacaklar.

Ayrıca, Coğrafi Bilgi Sistemi Projesi kapsamında, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ve Bilgi İşlem tarafından yapılan çalışmalar sonucunda Niksarlılar Kent Rehberi ile Niksar’ı gezebilecek, yapı fotoğraflarına ulaşabilecek, E-İmar üzerinden İmar Durumu Sorgulaması yapabilecek ve belge çıktısı alabilecekler.


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | Niksar.bel.tr  KAYNAK | Niksar.bel.tr

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net