Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Başçiftlik ve Niksar'a TOKİ Müjdesi

Bir dizi ziyaret için Ankara'da bulunan Niksar Belediye Başkanı Özdilek ÖZCAN ve Niksar Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa ERASLAN, Tokat Milletvekili Yusuf BEYAZIT ile birlikte Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkan (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün TURAN'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Mehmet Ergün TURAN'dan Niksar 4. Etap ve Başçiftlik 1. Etap TOKİ konutları projesine için destek talebi iletildi.
Bir dizi ziyaret için Ankara'da bulunan Niksar Belediye Başkanı Özdilek ÖZCAN ve Niksar Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa ERASLAN, Tokat Milletvekili Yusuf BEYAZIT  ile birlikte Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkan (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün TURAN'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Mehmet Ergün TURAN'dan Niksar 4. Etap ve Başçiftlik 1. Etap TOKİ konutları projesine için destek talebi iletildi.

  Çeşitli ziyaretlerde bulunmak için Ankara'ya giden Niksar Belediye Başkanı Özdilek ÖZCAN ve Niksar Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa ERASLAN, Tokat Milletvekili Yusuf BEYAZIT ile birlikte Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkan (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün TURAN'ı Çankaya Bilkent'te bulunan Başkanlık makamında 8 Aralık 2016 Perşembe günü ziyaret etti,

Ziyarette Niksar Belediye Başkanı Özdilek ÖZCAN ve Niksar Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa ERASLAN, Niksar Başçiftlik Yolu üzerine Emeklilere yönelik yapılması planlanan Niksar 4. Etap TOKİ konutları projesi ne için Başkan Mehmet Ergün TURAN'a sunum yaptı ve destek istedi. Görüşmelerde, Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL dile getirdiği Başçiftlik'in konut ihtiyacına dair taleplerini aktaran Tokat Milletvekili Yusuf BEYAZIT, Başçiftlik için hazırlanan 250 konutluk projenin sunumunu yaptı ve hem Niksar 4. Etap TOKİ konutları projesi hemde Başçiftlik 1. Etap TOKİ konut projelerinin hızlandırılması için destek talebini yeniledi.

Tokattan.net olarak görüştüğümüz Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL, Ankara'da yapılan TOKİ görüşmelerinde Başçiftlik'in konut ihtiyacına dair taleplerini Başkan Mehmet Ergün TURAN'a aktaran Tokat Milletvekili Yusuf BEYAZIT'a teşekkür ederken projenin Niksar ile birlikte paralel yürütüleceğini, hazırladıkları 1. Etap TOKİ konutları projesi için Başçiftlik'te hazine arazisi olan Çaldibi veya Yazı mevkiinin düşünüldüğünü belirtti.

Ziyaret ile ilgili kişisel Facebook adresinden açıklama yayınlayan Tokat Milletvekili Yusuf BEYAZIT, şu ifadelere yer verdi; "Niksar Belediye Başkanımız Sn Özdilek Özcan ve İlçe Başkanımız Mustafa Eraslan ile birlikte TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan Bey'i ziyaret ettik. İlçelerimize yönelik konut projemizi sunduk. Niksar 4. Etap ve Başciftlik TOKİ için gerekli çalışmaların ilk adımı atıldı. En kısa sürede gerekli çalışmalar tamamlanarak TOKİ Başkanlığına sunulacak. İlçelerimize Hayırlı Olsun. "


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | Facebook.com/123456yb  KAYNAK | Facebook.com/123456yb

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net