Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Malumseyid Tekkesi Köyü Sulusaray'a Mahalle Oldu

Tokat'ın tarihi, kültürü ve termal kaynakları ile öne çıkan ilçesi Sulusaray'a bağlı Malumseyid Tekkesi köyünde yaşayan vatandaşlar, “Sulusaray ilçe merkezine mahalle olmak ister misiniz? ” sorusunu cevaplamak için yapılan referandumda sandık başına gitti, açıklanan sandık sonuçlarına göre vatandaşların 384 evet oyu vererek %76 ile Sulusaray İlçesine bağlı Malumseyid Tekkesi Mahallesi olmayı kabul etti.
Tokat'ın tarihi, kültürü ve termal kaynakları ile öne çıkan ilçesi Sulusaray'a bağlı Malumseyid Tekkesi köyünde yaşayan vatandaşlar, “Sulusaray ilçe merkezine mahalle olmak ister misiniz? ” sorusunu cevaplamak için yapılan referandumda sandık başına gitti, açıklanan sandık sonuçlarına göre vatandaşların 384 evet oyu vererek %76 ile Sulusaray İlçesine bağlı Malumseyid Tekkesi Mahallesi olmayı kabul etti.

  Tokat'ın tarihi, kültürü ve termal kaynakları ile öne çıkan ilçesi Sulusaray'a bağlı Malumseyid Tekkesi köyünde yaşayan vatandaşlar 18 Aralık 2016 Pazar Günü “Sulusaray ilçe merkezine mahalle olmak ister misiniz?” sorusunu cevaplamak için yapılan referandumda sandık başına gitti,

Yapılan referandumda açıklanan sonuçlara göre sandıktan 124 hayır oyuna karşılık, 384 evet oyu çıktı, Malumseyid Tekkesi köyü %76 ile Sulusaray ilçesi Malumseyid Tekkesi Mahallesi oldu.

Referandum ile ilgili "Sulusaray Tek Yürek" başlığıyla kişisel Facebook adresinden bir açıklama yayınlayan Sulusaray Belediye Başkanı Halil DEMİRKOL, şu ifadeler yer verdi; "Malumseyid Tekkesi Köyümüzün Sulusaray İlçemize Mahalle olması için bugün yapılan referandumda 124 HAYIR oyuna karşılık, 384 EVET Oy vererek %76 ile Sulusaray İlçesi Malumseyid Tekkesi Mahallesi olmuştur.

Emeği geçen Başta Malumseyid Tekkesi Muhtarımız Abdullah TURGUT olmak üzere, tüm siyasi parti temsilcilerimize, İl Genel ve Belediye Meclis üyelerimize, muhtarlarımıza, ilçe halkımıza, esnaflarımıza verdiği emeklerden dolayı ve en önemlisi gönlümüz, kalbimiz, kaderimiz bir olan Tüm Malumseyid Tekkesi halkımıza bu gurur tablosunu yaşattıklarından dolayı şükranlarımı sunuyorum.
Malumseyid Tekkesi halkımız hizmetin kıyısında yokum, hizmetin ortasına varım dedi. 

Değerli halkımıza şahsıma kendilerine hizmetkar olma imkanı verdiklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Allah'ın izni verdiği güç ile Sizlere layık olmak için gece gündüz çalışacağız."


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | Haberler.com  KAYNAK | Facebook.com/halil.demirkol2

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net