Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Tokat'ın Enleri Seçiliyor

Tokat Gündem Yayın Grubu tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen Tokatlı İş, Sanat, Siyaset, Spor ve STK temsilcilerini bir araya getiren Tokat’ın Oscarı sayılan "16. Tokat Enleri Altın Yaprak Ödülleri" etkinliğibu yıl 21 Ocak 2017 tarihinde yapılacak. 2016 yılında yaptıkları çalışmalar ile Ülkemize ve Tokat'ımıza katkı sunan bireylerin ödüllendireceği etkinlikte bu yıl Spor, Sanat, Siyaset, STK ve Bireysel dallarda ödüller sahibi bulacak.
Tokat Gündem Yayın Grubu tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen Tokatlı İş, Sanat, Siyaset, Spor ve STK temsilcilerini bir araya getiren Tokat’ın Oscarı sayılan "16. Tokat Enleri Altın Yaprak Ödülleri" etkinliğibu yıl 21 Ocak 2017 tarihinde yapılacak. 2016 yılında yaptıkları çalışmalar ile Ülkemize ve Tokat'ımıza katkı sunan bireylerin ödüllendireceği etkinlikte bu yıl Spor, Sanat, Siyaset, STK ve Bireysel dallarda ödüller sahibi bulacak. 

  İstanbul merkezli Tokat Gündem Yayın Grubu tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen  Tokat’ın Oscarı sayılan "16. Tokat Enleri Altın Yaprak Ödülleri" etkinliği 21 Ocak 2017 bu yıl tarihinde yapılacak. Tokatlı İş, Sanat, Siyaset, Spor ve STK temsilcilerini bir araya getiren tören her yıl renkli görüntülere sahne oluyor.

2016 yılında yaptıkları çalışmalar ile Ülkemize ve Tokat'ımıza katkı sunan bireylerin ödüllendireceği etkinlikte bu yıl Spor, Sanat, Siyaset, STK ve Bireysel dallarda ödüller sahibi bulacak. Töreni organize eden Tokat Gündem Yayın Grubu törende ödül alacak bireylerin belirlemesi için Çözüm A.Ş. adlı bir firmayla anlaştı. Çözüm A.Ş. telefon ve sahada yapacağı anket çalışması ile "2016 Yılında Kimler Ödül Almalı?"  sorusunun cevabını arayacak. Firma, tespit ettiği isimleri 30 kişiden oluşan Jüriye sunacak. Jüri sonuçları değerlendirip ödül alacak bireyleri belirleyecek. Yapılan anket ile ödüllerin doğru yere gitmesine ışık tutması hedefleniyor.

Organizasyonu üstlenen Tokat Gündem Yayın Grubu yetkililerinden Bayram GÜVERCİN, kişisel Facebook hesabında yapılan çalışmalarla ilgili şu ifadelere yer verdi;"Her yıl geleneksel olarak Tokat Gündem Gazetesi tarafından düzenlenen 16. TOKAT ENLERİ ALTIN YAPRAK ÖDÜLLERİ etkinliği 21 Ocak 2017 tarihinde yapılacak, Ödülü alacakların belirlemesi için Çözüm Aş tarafından Anket çalışması Telefonla ve Sahada halen sürmektedir. Ankette öne çıkan isimleri 30 kişiden oluşan Jüri değerlendirip belirleyecektir. Ödüller Spor, Sanat, Siyaset, STK ve Bireysel dallarında olacaktır."


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   KOLAJ | Tokattan.net  KAYNAK | Facebook.com/bayramguvercin

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net