Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Prof. Dr. Coşkun ÇAKIR'dan Tokat'a Atama Müjdesi

Tokat Milletvekili Prof.Dr. ÇAKIR, Tokat ve İlçelerine 14 doktor atamasının daha gerçekleştiğini duyurdu.
Tokattan.net | Prof. Dr. Coşkun ÇAKIR'dan Tokat'a Atama Müjdesi
T
okat Milletvekili ve Parlamentolararası Birlik Türk Grubu Başkanı Prof. Dr. Coşkun ÇAKIR, Sağlık Bakanlığı tarafından 72. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası ile Tokat il ve ilçelerimize atanan sağlık personellerinin belirlendiğini duyurdu. Önceki gün 12 tabip ve eczacı atamasını duyuran Tokat Milletvekili Prof.Dr. ÇAKIR, bugün de Tokat ve İlçelerine 14 doktor atamasının daha gerçekleştiğini duyurdu.


  AK Parti Tokat Milletvekili ve Parlamentolararası Birlik Türk Grubu Başkanı Prof. Dr. Coşkun ÇAKIR, Sağlık Bakanlığı tarafından 72. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası ile Tokat il ve ilçelerimize ataması gerçekleşen sağlık personellerinin belirlendiğini duyurdu.

Önceki gün "Tokat’ımıza 8 Diş Tabibi, 3 Eczacı, 1 Uzman Tabip (Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon) olmak üzere toplam 12 tabip ve eczacı ataması gerçekleştirildi. Hayırlı olsun." açıklamasıyla atamaları duyuran Tokat Milletvekili Prof. Dr. Coşkun ÇAKIR, doktor atamaları içinde; "Hastanelerimizdeki hekim ihtiyaçları imkan dahilinde karşılanıyor. Gerçekleşen 12 Diş Tabibi ve Eczacı ataması hastanelerimizdeki ihtiyacı büyük oranda karşılamış olacak. Diğer branşlardaki doktor ihtiyacına istinaden planlamalar ise önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecektir." demişti.

Tokat ve İlçelerine 14 doktor atamasının daha gerçekleştiğini duyuran Tokat Milletvekili Prof. Dr. ÇAKIR, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Tokat’ımıza 14 Doktor ataması daha gerçekleşti. Sağlık Bakanlığı tarafından 72. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası ile Tokat il ve ilçelerimize atanan Doktorlarımız bugün itibariyle belirlendi. Hayırlı olsun."

Tokat Merkez'in de aralarında olduğu 5 ilçeye 14 doktor ataması ile birlikte Tokat ve 7 ilçeye yapılan sağlık personeli atamalarının sayısı 26’ya yükselmiş oldu.


  Yapılan atamalar;
Tokat Devlet Hastanesi'ne 1 (Kadın Doğum Uzmanı), 2 (Nöroloji Uzmanı), 1 (Ruh Sağlığı Hastalıkları Uzmanı), 2 (Eczacı),
Artova Devlet Hastanesi’ne 1 (Diş Tabibi),
Erbaa Devlet Hastanesi'ne 1 (Patoloji Uzmanı), 1 (Anestezi Uzmanı),
Turhal Toplum Sağlığı Merkezi'ne 1 (Pratisyen Hekim),
Turhal Devlet Hastanesi’ne 2 (Diş Tabibi),
Niksar Devlet Hastanesi'ne 1 (Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı), 1 (İç Hastalıkları Uzmanı), 1 (Ortopedi Uzmanı), 1 (Ruh Sağlığı Hastalıkları Uzmanı), 1 (Uzman Tabip/Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon),
Reşadiye Devlet Hastanesi'ne 1 (Aile Hekimi), 1 (Çocuk Sağlığı Uzmanı), 2 (Diş Tabibi),
Yeşilyurt Devlet Hastanesi'ne 1 (Aile Hekimi), 1 (Diş Tabibi),
Zile Devlet Hastanesi’ne 3 (Diş Tabibi+Eczacı)



 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   KOLAJ | Tokattan.net  KAYNAK | Talip ÇAĞLAR

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net