Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

TOFSAD 1 Yaşında

Tokat'ın güzelliklerini görüp, objektifleriyle kadraja sığdırıp, Tokatlılara göstermeyi başaran ve fotoğraflarıyla insanı Tokat'a aşık eden amatör fotoğrafçıların kurduğu, üyelerinin bireysel ve kurumsal olarak birçok başarılı faaliyetlere imza atan kısa adı TOFSAD olan Tokat Fotoğraf Sanatçıları Derneği, kuruluşunun 1. yılını Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp EROĞLU'nunda katıldığı bir etkinlikle kutladı. Etkinlikte söz alan Başkan EROĞLU "Ben TOFSAD’ımızı İlimizdeki büyük bir eksikliği giderdikleri için tebrik ediyorum." dedi.
Tokat'ın güzelliklerini görüp, objektifleriyle kadraja sığdırıp, Tokatlılara göstermeyi başaran ve fotoğraflarıyla insanı Tokat'a aşık eden amatör fotoğrafçıların kurduğu, üyelerinin bireysel ve kurumsal olarak birçok başarılı faaliyetlere imza atan kısa adı TOFSAD olan Tokat Fotoğraf Sanatçıları Derneği, kuruluşunun 1. yılını Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp EROĞLU'nunda katıldığı bir etkinlikle kutladı. Etkinlikte söz alan Başkan EROĞLU "Ben TOFSAD’ımızı İlimizdeki büyük bir eksikliği giderdikleri için tebrik ediyorum." dedi.

  Tokat'ın güzelliklerini görüp, objektifleriyle kadraja sığdırıp, Tokatlılara göstermeyi başaran ve fotoğraflarıyla insanı Tokat'a aşık eden amatör Fotoğrafçılarımızın kurduğu, kurucu başkanlığını Mustafa KILINÇ'ın yürüttüğü, üyelerinin bireysel ve kurumsal olarak birçok başarılı faaliyetlere imza atan kısa adı TOFSAD olan Tokat Fotoğraf Sanatçıları Derneği, kuruluşunun 1. yılını 26 Aralık 2016 Pazartesi akşamı, Tokat Belediyesi İbni Kemal Konağında Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp EROĞLU'nun da katıldığı bir etkinlikle kutladı.

20 Ekim 2015 tarihinde resmi olarak faaliyetlerine başlayan ve Tokat’ta çok başarılı bireysel fotoğraf çekenleri bir araya getirmeyi hedefleyen derneğin kurucu Başkanı Mustafa KILINÇ açılış konuşmasında,"TOFSAD olarak birinci yılımızı devirdik. Bu bir sene zarfında üç kurs, geziler ve Türkiye çapındaki yarışmalarda birçok dereceler kazandık. TOFSAD olarak bizim amacımız öncelikle ilimizde Fotoğraf çekimlerini insanlarımıza sevdirmek ve güzel şehrimizin tanıtımına katkıda bulunmaktır. Bu amaçlarımızı da gerek Valimiz, gerek Belediye Başkanımız gerekse sivil toplu kuruşları ile yaptığımız etkinliklerle gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Ben TOFSAD adına bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Etkinlikte konuşan Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp EROĞLU ise, "Ben TOFSAD’ımızı İlimizdeki büyük bir eksikliği giderdikleri için tebrik ediyorum. Önemli bir yaşam tarzı olan fotoğraf çekme işinde öğretici olmasından dolayı ve işin dernekleşme adı altında birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalar yapması son derece önemli. Zaten açılan sergilerde çekilen fotoğraflara baktığımızda ne kadar başarılı olduklarını da görüyorum. Geçtiğimiz günlerde Başkanımız geldiğinde bir sunum olduğunu söyledi. Bende başkanımıza bir öneride bulundum Dört Mevsim Tokat çalışması yapılmasını istedim. Bununda kararını aldık. Beraberce bunu da yapmış olacağız. Fotoğraf kalıcı bir şey. Unutulmaz. Gerçek neyse onu ortaya koyar. Profesyonel çekim anlamında son yıllarda sosyal medya aracılığı ile daha da gelişti. Doğayla, tarihle ilgili fotoğraflar çekildiğini, dergiler çıkarıldığını görüyoruz. Ben bu manada herkesi kutluyorum. Buradaki arkadaşları gördüğümde fotoğrafla alakalı gelinen noktanın ne kadar iyi yerde olduğunu görüyor, TOFSAD’ı tebrik ediyorum."dedi.

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp EROĞLU’nun konuşmasının ardından birinci yıl pastası kesildi. Sonrasında TOFSAD’ın açmış olduğu 3’üncü Temel Fotoğraf Kursunu başarı ile bitiren kursiyerlere Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp EROĞLU, TOFSAD Başkanı Mustafa KILINÇ ve kurucu üyeler tarafından sertifikaları verildi.


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   KOLAJ | Facebook.com/TOFSAD  KAYNAK | Facebook.com/TOFSAD

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net