Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Tokat Başçiftlikliler Derneğinde Abdullah BOLAT Güven Tazeledi

Tokat'ta yaşayan Başçiftliklilerin en büyük STK'sı Tokat Başçiftlikliler Dayanışma-Yardımlaşma ve Kültür Derneği'nin 10. Olağan Genel Kurulu derneğin Çekenli iş Merkezindeki lokalinde gerçekleştirildi. Mevcut dernek başkanı Abdullah BOLAT'ın tek liste halinde aday olduğu Genel Kurulda yapılan seçimin ardından Abdullah BOLAT, 2 yıllığına tekrar Tokat Başçiftlikliler Dayanışma-Yardımlaşma ve Kültür Derneği'nin başkanlığına seçildi.
Tokat'ta yaşayan Başçiftliklilerin en büyük STK'sı Tokat Başçiftlikliler Dayanışma-Yardımlaşma ve Kültür Derneği'nin 10. Olağan Genel Kurulu derneğin Çekenli iş Merkezindeki lokalinde gerçekleştirildi. Mevcut dernek başkanı Abdullah BOLAT'ın tek liste halinde aday olduğu Genel Kurulda yapılan seçimin ardından Abdullah BOLAT, 2 yıllığına tekrar Tokat Başçiftlikliler Dayanışma-Yardımlaşma ve Kültür Derneği'nin başkanlığına seçildi.


  Tokat'ta yaşayan Başçiftliklilerin en büyük STK'sı Tokat Başçiftlikliler Dayanışma-Yardımlaşma ve Kültür Derneği'nin 10. Olağan Genel Kurulu 25 Aralık 2016 Pazar günü derneğin Çekenli İş Merkezindeki lokalinde gerçekleştirildi.

Ahmet OĞUZ'un divan başkanlığı yaptığı 10. Olağan Genel Kurulda 15 Şubat 2015 tarihinde yapılan 9. Olağan Genel Kurulda seçilen dernek başkanı Abdullah BOLAT'ın tek liste halinde aday oldu. Genel Kurulda yapılan seçimin ardından Abdullah BOLAT, 2 yıllığına tekrar Tokat Başçiftlikliler Dayanışma-Yardımlaşma ve Kültür Derneği'nin başkanlığına seçildi.

Eski yönetimin güven tazelediği genel kurulda yönetim kurulu adına konuşma yapan Abdullah BOLAT, dernek çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan BOLAT,  Dernek tarafından “Yöresel Ürünlere Kadın Eli Değdi, Aş Oldu, İş Oldu” ismiyle hazırlanan 155.415,04 EUR destekli ve 12 ay süreli AB projesinin durumu ve karşılaşılan sorunlar hakkında üyeleri bilgilendirdi.

1997 yılında Tokat merkezde kurulan Tokat Başçiftlikliler Dayanışma-Yardımlaşma ve Kültür Derneği'nin 13.00'de başlayan 10. Olağan Genel Kurul'una Tokat'ta yaşayan dernek üyesi Başçiftlikliler yoğun ilgi gösterirken katılımcılara pilav, turşu ve ayrandan oluşan bir menü ikram edildi.

  Tokat Başçiftlikliler Dayanışma-Yardımlaşma ve Kültür Derneği;

Yönetim Kurulu Asil Üyeler;
Abdullah BOLAT, Başkan
Nurcan GÜLER, Başkan Yardımcısı
Mehmet TUNCEL, Muhasip
Salih ÇELİK, Yönetim Kurulu Üyesi (Gençlik Kollarından Sorumlu)
Salih AKKOÇ, Yönetim Kurulu Üyesi

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler;
Ali YÜCE
Halil YAVUZ
Selahattin SERASLAN
Mahmut ÇELİK
Ahmet ŞAHİN

Denetleme Kurulu Asil Üyeler;
Aydoğan YILDIZ
Mehmet GÜLER
Mehmet ŞAHİN

Denetleme Kurulu Yedek Üyeler;
Yusuf AYMAK
Şamil YÜCE
Ahmet AÇIKEL


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | Tokattan.net  KAYNAK | Facebook.com/TokatDernekBaşçiftlik

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net