Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Reşadiye'den Dursun Ali ERZİNCANLI Geçti

Tokat'ın kültürü ve termal turizmiyle öne çıkan Reşadiye'de, Sosyal ve Kültürel Etkinlikler kapsamında Reşadiye Belediyesi tarafından düzenlenen “Şiir Dinletisi” programında ünlü sanatçı ve şair Dursun Ali ERZİNCANLI Reşadiyeliler ile bir araya geldi. Reşadiyelilerin yoğun ilgi gösterdiği programda ERZİNCANLI, okuduğu şiir ve naatlar ile izleyicilere salonda zaman zaman duygusal anlar yaşandı.
Tokat'ın kültürü ve termal turizmiyle öne çıkan Reşadiye'de, Sosyal ve Kültürel Etkinlikler kapsamında Reşadiye Belediyesi tarafından düzenlenen “Şiir Dinletisi” programında ünlü sanatçı ve şair Dursun Ali ERZİNCANLI Reşadiyeliler ile bir araya geldi. Reşadiyelilerin yoğun ilgi gösterdiği programda ERZİNCANLI, okuduğu şiir ve naatlar ile izleyicilere salonda zaman zaman duygusal anlar yaşandı.

  Tokat'ın kültürü ve termal turizmiyle öne çıkan Reşadiye'de, Sosyal ve Kültürel Etkinlikler kapsamında Reşadiye Belediyesi tarafından düzenlenen “Şiir Dinletisi” programında ünlü sanatçı ve şair Dursun Ali ERZİNCANLI, 25 Ocak 2017 Çarşamba günü Halk Eğitim Merkezi'nde Reşadiyeliler ile bir araya geldi. Reşadiyelilerin yoğun ilgi gösterdiği programda ERZİNCANLI, okuduğu şiir ve naatlar ile izleyicilere salonda zaman zaman duygusal anlar yaşandı.

Saat 18.30'da başlayan program,Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla ve Merkez Camii müezzini Mehmet Emin DURGUT’un okuduğu Kur’an Tilaveti ile başladı. Reşadiye Belediyesi tarafından 2014 yılından itibaren yapılan projeler ile 2017 yılı içerisinde yapılması hedeflenen, ilçenin çehresini değiştirecek olan meydan projesi, Yüksekokul binası, Kaplıca tepesi park projesi, Kelkit çayı çevre düzenleme projesi, alt-üst yapı çalışmaları ile doğalgaz çalışmalarıyla ilgili hazırlanan Sinevizyon gösterisi yapıldı.

Sosyal ve kültürel etkinliklerin her ay yapılacağını belirten Reşadiye Belediye Başkanı Cemil KILIÇ, Reşadiye ilçesine yapılacak ve yapılmış olan projeler hakkında bilgilendirme konuşması yaptı. İlçenin çehresini değiştirecek projeler 2017-2018 yılında başlayıp ve bitirileceğini ifade eden Başkan Cemil KILIÇ, doğalgaz şehir içi projesinin birkaç ayda bitirileceğini ve BOTAŞ tarafından yapım ihalesinin gerçekleşeceğini vatandaşlara aktardı.

Gecenin finalinde sahneye çıkan Dursun Ali ERZİNCANLI, bir birinden güzel şiirlerini Reşadiyeliler için seslendirdi. Programın sonunda, 15 Temmuz'un kahramanlarından olan şehit Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer HALİSDEMİR için yazdığı "30 Kuş" adlı şiirini seslendirirken, salonda zaman zaman duygusal anlar yaşandı.

Programın sonunda Reşadiye Belediye Başkanı Cemil KILIÇ, ünlü sanatçı ve şair Dursun Ali ERZİNCANLI’ya gecenin anısına bir plaket takdim etti.


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
    Resadiye.bel.tr      Resadiye.bel.tr 

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net