Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

"Tokat Enleri Ödül Töreni" 21 Ocak'ta İstanbul'da

Tokat Gündem Yayın Grubu tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen Tokatlı İş, Sanat, Siyaset, Spor ve STK temsilcilerini bir araya getiren Tokat’ın Oscarı sayılan "16. Tokat Enleri Altın Yaprak Ödülleri" etkinliği Ceyhun YILMAZ'ın sunumu, Songül KARLI'nın türküleri ile 21 Ocak 2017 Cumartesi günü Küçükçekmece Nikah Salonunda yapılacak. 2016 yılında yaptıkları çalışmalar ile Ülkemize ve Tokat'ımıza katkı sunan bireylerin ödüllendireceği etkinlikte bu yıl Spor, Sanat, Siyaset, STK ve Bireysel dallarda ödüller sahibi bulacak.
Tokat Gündem Yayın Grubu tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen Tokatlı İş, Sanat, Siyaset, Spor ve STK temsilcilerini bir araya getiren Tokat’ın Oscarı sayılan "16. Tokat Enleri Altın Yaprak Ödülleri" etkinliği Ceyhun YILMAZ'ın sunumu, Songül KARLI'nın türküleri ile 21 Ocak 2017 Cumartesi günü Küçükçekmece Nikah Salonunda yapılacak. 2016 yılında yaptıkları çalışmalar ile Ülkemize ve Tokat'ımıza katkı sunan bireylerin ödüllendireceği etkinlikte bu yıl Spor, Sanat, Siyaset, STK ve Bireysel dallarda ödüller sahibi bulacak. 

  İstanbul merkezli Tokat Gündem Yayın Grubu tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen  Tokat’ın Oscarı sayılan "16. Tokat Enleri Altın Yaprak Ödülleri" etkinliği Ceyhun YILMAZ'ın sunumu, Songül KARLI'nın türküleri ile 21 Ocak 2017 Cumartesi günü Küçükçekmece Nikah Salonunda yapılacak.  Tokatlı İş, Sanat, Siyaset, Spor ve STK temsilcilerini bir araya getiren tören her yıl renkli görüntülere sahne oluyor.

Tokat Yayın Grubunun organize ettiği Tokat Kültür Haber Dergisi ve Tokat Gündem Gazetesinin yaş günü etkinlikleri ve Tokat Enler Ödül Töreninin bu yıl 17.si düzenleniyor. 17 yıldır aralıksız düzenlenen etkinliklerde ulusal ve uluslar arası Tokat’ın Ön Plana çıkan kişi ve kurumlarının yanı sıra jüri özel ödülleri ile de etkinlik gündeme geliyor.

"Üst düzey katılım gerçekleşiyor."
  Her yıl ocak ayında düzenlenen organizasyon Tokat’ın üst düzey siyasetçi, Bürokrat, Akademisyen, İş dünyası, Sanatçı, Sporcu ve Halkın katılımıyla gerçekleşiyor. Bu yıl Tokat Enler ödül Töreni Organizasyonuna, Tokat ve ilçe yöneticilerinin yanı sıra milletvekilleri Valiler, Kaymakamları, Belediye Başkanları davet edildi. İstanbul Milletvekili ve Ak Parti Teşkilatlanmadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Harun KARACA, İstanbul Milletvekili Dursun ÇİÇEK, Tokat Milletvekilleri Prof. Dr. Coşkun ÇAKIR, Prof.Dr. Celil GÖÇER, Zeyid ASLAN, Kadim DURMAZ ve Yusuf BEYAZIT’ın yanı sıra il ve ilçe siyasi parti yöneticileri, İş adamları Eğitimciler ve halktan katılımcılar davet edildi.

"Ulusal ve uluslar arası bir çok marka Yöneticisi çıkaran Tokat’ın İş Dünyası organizasyonda olacak."
  Sektöründe Dünya sıralamasında ilk 8, Avrupa’da ilk 5. Sırayı alan Özdilek Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin ÖZDİLEK, Dimes Yönetim Kurulundan Orhan Ziya DiİREN, Sofra London sahibi İngiltere’den Hüseyin ÖZER, Uyumsoft Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet ÖNDER, Doğan Group Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin DOĞAN,  Acar Group Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya ACAR, Çimsan Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman BAŞKAN, EDD Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ender DEMİRTAŞ’ın yanısıra bir çok isim gecede yer alması bekleniyor.

"Çanakkale’den 15 Temmuza Tokat’lı Şehitler"
  Bu yıl Ülkemizin yaşadığı hain darbe girişiminin bizlere acı ama gerçek olan şehitlerimiz konusunu bizlere bir kez daha hatırlatılacağı gecede Yayın Grubu, organizasyonda Çanakkale’den 15 Temmuza Tokat’lı Şehitlerimiz adlı bir belgesel de yayınlayacak. 15 Temmuz adi kalkışma hareketinin Muğla ayağındaki krizi yöneten Muğla Valisi Amir ÇİÇEK başarılı yönetiminden dolayı, İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Melih EKİCİ de, 15 Temmuz Gazileri adına ödül alması bekleniyor. Tokat’lı iş dünyasından isimler, En başarılı öğrenci ve eğitimciler, Avrupa ve Dünya Şampiyonu Sporcular ile Bireysel başarılarda ödül alanlar arasında olacak.

"Özel Jüri Ödülleri de var"
  Tokat Yayın Grubu her organizasyonda ilişkilerini genişletmek ve Tokat’ın sıcak yaklaşımını başka kesimlere taşmak için özel ödüller veriyor.  Bu yıl Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel KARADENİZ,  Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt UYSAL, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent KERİMOĞLU’nun yanı sıra Spor Adamı Ertuğrul SAĞLAM, Magazin Programı "Güldür Güldür Show,"  %100 futbol programı ile Rıdvan DİLMEN ve Güntekin ONAY’a Özel Jüri ödülleri veriliyor.

"Başkan Karadeniz Tokatlılara el uzattı" 
  Tokat Enler Ödül Töreni Organizasyonu Küçükçekmece Belediyesi sınırlarında yer alan Küçükçekmece Nikah Sarayında gerçekleşecek. Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel KARADENİZ Tokatlılara özel ilgisini gösterdi ve organizasyon ödül töreninden çok kültürel etkinliğe dönüştü. Organizasyona verdiği destekle Tokat’lıların bir araya gelmesine büyük katkı sağlayan Temel KARADENİZ “Amaçlarının ilçe sınırlarında Sivil Toplum Kuruluşları tarafından yapılan anlamlı çalışmalara destek vererek ilçemizde birlik ve beraberliği katkı yapmak, Tokatlıların bir araya geldiği üst düzey bir organizasyon, bundan dolayı Tokatlıların yanında olduk ." dedi. Törende özel jüri ödülü de alacak olan Temel KARADENİZ organizasyonda ev sahibi olarak birde konuşma yapacak. Yayın Grubu adına açıklama yapan Zekeriya YILMAZ, "Belediye Başkanımız Temel KARADENİZ’in Tokat Enler Ödül Töreninde ki desteğinin Tokat’lılar için çok önemli olduğunu Küçükçekmece’de ilk sırada olan Tokat’lıların, Belediyemize güven ve sevgisinin artarak devam edecek" dedi.

"Ceyhun YILMAZ sunuyor, Songül KARLI söylüyor."
  Tokat Enler Ödül Töreni etkinliklerinde gecenin sunumunu hemşehrimiz Ceyhun YILMAZ yapacak. 17. yıl etkinliklerinin sadece ödül töreninden ibaret olmadığı aynı zamanda kültürel etkinlik olduğunu da değinen Zekeriya YILMAZ, "Yöresel yemeklerimiz Keşkek yahni, Yaprak sarması, katmer ve Ayrandan oluşan bir menü katılımcıları bekliyor. Tokatlı sanatçılarımızın katılacağı organizasyona Küçükçekmece Belediyesi Tokat’lı olan Songül KARLI’yı da davet ederek Tokat’lılara farklı bir jest yaptı." dedi.



 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
    Tokattan.net      Tokat Gündem Gazetesi 

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net