Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Tokat'taki STK'lardan Teröre Ortak Bildiri

İstanbul Beşiktaş Ortaköy'de bulunan bir eğlence merkezi, 2017'ye girdiğimiz ilk saatlerinde uzun namlulu silahlarla bir terör saldırısının hedefi oldu, düzenlenen silahlı saldırıda 39 kişi hayatını kaybederken 4'ü ağır olmak üzere 65 kişi yaralandı. Terör saldırısı sonrası Tokat'ta içinde sendika, oda, vakıf ve derneklerin yer aldığı 74 Sivil Toplum Kuruluşu ortak teröre lanet bildirisi yayınladı, bildiride "Hiçbir terör saldırısı;birliğimizi bozamayacak,kardeşliğimizi yok edemeyecektir." ifadelerine yer verildi.
İstanbul Beşiktaş Ortaköy'de bulunan bir eğlence merkezi, 2017'ye girdiğimiz ilk saatlerinde uzun namlulu silahlarla bir terör saldırısının hedefi oldu, düzenlenen silahlı saldırıda 39 kişi hayatını kaybederken 4'ü ağır olmak üzere 65 kişi yaralandı. Terör saldırısı sonrası Tokat'ta içinde sendika, oda, vakıf ve derneklerin yer aldığı 74 Sivil Toplum Kuruluşu ortak teröre lanet bildirisi yayınladı, bildiride "Hiçbir terör saldırısı;birliğimizi bozamayacak,kardeşliğimizi yok edemeyecektir." ifadelerine yer verildi.

  İstanbul Beşiktaş Ortaköy'de bulunan bir eğlence merkezi, 2017 yılının ilk saatlerinde gece 1.30'da uzun namlulu silahlarla bir terör saldırısının hedefi oldu, düzenlenen silahlı saldırıda 39 kişi hayatını kaybederken 4'ü ağır olmak üzere 65 kişi yaralandı. Terör saldırısı sonrası Tokat'ta içinde sendika, oda, vakıf ve derneklerin yer aldığı 74 Sivil Toplum Kuruluşu 8 maddeden oluşan ortak teröre lanet bildirisi yayınladı,

Tokat'taki STK'lardan Teröre Ortak Bildiri şu ifadelere yer verdi; 
Biz Tokat Sivil Toplum Kuruluşları olarak;
1) İstanbul'daki terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet,yakınlarına başsağlığı/sabır,yaralılara şifa diliyoruz
2) İstanbul'daki menfur terör saldırısını yapan teröristi,saldırı emri verenleri ve saldırıya yardım edenleri lanetliyoruz.
3) Saldırı Türkiye'mize,huzurumuza,birliğimize,kardeşliğimize ve hepimize yapılmış kalleş ve hain bir terör saldırısıdır.
4) Hiçbir terör saldırısı;birliğimizi bozamayacak,kardeşliğimizi yok edemeyecektir.
5) Ülkemizi hedef alan Terör örgütlerinin adlarının hiç bir önemi yoktur.Adları,ideolojileri farklı olsa da hedefleri bir.Terör örgütlerinin üst akılları ve sahiplerinin aynı olduğunun farkındayız.
6) Terörle ülke ve millet olarak hepimiz sarsıldık. hepimiz yaralandık.hepimiz öfkelendik.Unutmayalım ki Terörle, provokasyonla bizi ayrıştırmaya, kamplaştırmaya çalışıyorlar ve çalışacaklar. Hedef Türkiye, hedef milletimiz.O yüzden terörün kirli oyununa gelmeyeceğiz ve teslim olmayacağız.
7)Terörle mücadelede devletimizin ve hükümetimizin aldığı her türlü kararın yanında olduğumuzu deklare ediyoruz..
8) Toplumun bütün kesimlerini sağduyulu olmaya ve sorumlu davranmaya çağırıyoruz.” 


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   KOLAJ | Tokattan.net  KAYNAK | Facebook.com/CemilÇağlar

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net