Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Başçiftlik'te Yeni Bir Gençlik Hareketi; BAŞGEH

2016 yılında Sosyal Medyada "Geliştirmek İçin Gönüllüyüz" sloganıyla kurulan kısa adı BAŞGEH olan Başçiftlik Gençlik Hareketi çalışmalarıyla adından söz ettirmeye başladı. Gençlik Hareketi üyelerinin Başçiftlik Kaymakamlığı, Başçiftlik Belediyesi ve Başçiftlik Müftülüğü'nün katkılarıyla 3. Kar şenlikleri sonrası düzenlendiği "Şehitlere Saygı ve Bayrak Aşkı" yürüyüşüne Başçiftlik Kaymakamı Mehmet ÖZCAN ile Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL'in yanı sıra Tarım Kredi Kooperatifi Genel Müdürü Ayhan KARAYAMA da katılarak destek verdi.
2016 yılında Sosyal Medyada "Geliştirmek İçin Gönüllüyüz" sloganıyla kurulan kısa adı BAŞGEH olan Başçiftlik Gençlik Hareketi çalışmalarıyla adından söz ettirmeye başladı. Gençlik Hareketi üyelerinin Başçiftlik Kaymakamlığı, Başçiftlik Belediyesi ve Başçiftlik Müftülüğü'nün katkılarıyla 3. Kar şenlikleri sonrası düzenlendiği "Şehitlere Saygı ve Bayrak Aşkı" yürüyüşüne Başçiftlik Kaymakamı Mehmet ÖZCAN ile Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL'in yanı sıra Tarım Kredi Kooperatifi Genel Müdürü Ayhan KARAYAMA da katılarak destek verdi.

  2016 Ağustos ayında Sosyal Medyada "Geliştirmek İçin Gönüllüyüz" sloganıyla kısa adı BAŞGEH olan "Başçiftlik Gençlik Hareketi" adıyla yeni bir gençlik grubu kuruldu. Mutlu AYMAK, Ertuğrul KOÇ, Hakan KARAKAYA ve Adem YILDIZ tarafından "Başçiftlik'e kültürel,sanatsal,çevresel,sportif, maddi ve manevi bütün alanlarda katkı sağlamak, Başçiftlik ile ilgili plan, proje,tasarı oluşturup tavsiyelerde bulunmak" gibi amaçları kurulan grup aradan geçen 5 aylık sürede yaptığı çalışmalarla adından söz ettirmeye başladı.

Gençlik Hareketi üyeleri önce Başçiftlik Merkez Cami minareleri arasına ve Başçiftlik'in en güzel seyir mekanlarından kızlar kayası mevkine dev Türk bayrağı astı, sonra Başçiftlik Kaymakamlığı, Başçiftlik Belediyesi ve Başçiftlik Müftülüğü'nün katkılarıyla 28 Ocak 2017 Cumartesi günü 3. Başçiftlik Kar Şenlikleri sonrası saat 18:00'da şehitler anısına "Şehitlere Saygı ve Bayrak Aşkı" yürüyüşü düzenledi. Başçiftliklerin soğuk havaya rağmen yoğun destek verdiği yürüyüşe Başçiftlik Kaymakamı Mehmet ÖZCAN ile Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL'in yanı sıra Tarım Kredi Kooperatifi Genel Müdürü Ayhan KARAYAMA da katılarak destek verdi. Yürüyüş öncesi bir konuşma yapan Genel Müdür Ayhan KARAYAMA, organizasyonu çok anlamlı bulduğunu söyledi, katılanlara teşekkür etti.

Başçiftlik Gençlik Hareketi grubunun kurucularından Mutlu AYMAK, grubun çalışmaları hakkında şunları söyledi; "2016 Ağustos gibi Başçiftlik Gençlik Hareketi diye bir topluluk oluşturduk, memlekete hizmet için. 3. Kar şenlikleri sonrası Şehirlere Saygı ve Bayrak Aşkı adını verdiğimiz yürüyüş düzenledik. İyi bir katılım oldu. Kızlar kayasına ve merkez cami minareleri arasına büyük bayrak astık. Bu faaliyetlerde belediye kaymakamlık gibi kurumlarımızın çok büyük destek ve katılımları oldu.  İlerleyen dönemlerde yine paneller, kamplar, piknikler, yürüyüşler, burs imkanı, çevre düzenlemeleri gibi vb çalışmalar yapmak istiyoruz."

"Başçiftlik Gençlik Hareketi" grubunun faaliyetlerini hareketin resmi Facebook adresi olan Facebook.com/BaşçiftlikGençlikHareketi sayfasından takip edebilirler.


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
    Tokattan.net      Facebook.com/BaşçiftlikGençlikHareketi 

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net