Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Başkanlar, Başçiftlik'te Buluştu

Tokat'ın yeşili ve beyazıyla öne çıkan ilçesi Başçiftlik'te, Tokat'ta bulunan merkez, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, Başçiftlik Belediyesi ev sahipliğinde ilçe ve beldelerin sorunlarını ve çözüm önerilerini değerlendirmek için yapılan toplantıda bir araya geldi. Başçiftlik Kayak Merkezi'nde yapılan değerlendirme toplantısında konuşan Tokat Belediye Başkanı Eyüp EROĞLU, kayak merkezinin Tokat’ın önemli bir merkezi olma yolunda ilerlediğini, bu anlamda destek olmaya devam edeceklerini kaydetti.
Tokat'ın yeşili ve beyazıyla öne çıkan ilçesi Başçiftlik'te, Tokat'ta bulunan merkez, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, Başçiftlik Belediyesi ev sahipliğinde ilçe ve beldelerin sorunlarını ve çözüm önerilerini değerlendirmek için yapılan toplantıda bir araya geldi. Başçiftlik Kayak Merkezi'nde yapılan değerlendirme toplantısında konuşan Tokat Belediye Başkanı Eyüp EROĞLU, kayak merkezinin Tokat’ın önemli bir merkezi olma yolunda ilerlediğini, bu anlamda destek olmaya devam edeceklerini kaydetti.

  Tokat'ın yeşili ve beyazıyla öne çıkan ilçesi Başçiftlik'te, Tokat'ta bulunan merkez, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, ilçe ve beldelerin sorunlarını ve çözüm önerilerini değerlendirmek için 17 Şubat 2016 Cuma günü düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL'in ev sahipliğinde düzenlenen değerlendirme toplantısına Başçiftlik Kaymakamı Mehmet ÖZCAN, Tokat Belediye Başkan Av.Eyüp EROĞLU, Niksar Belediye Özdilek ÖZCAN, Reşadiye Belediye Başkanı Cemil KILIÇ, Pazar Belediye Başkanı Şerafettin PERVANLAR, Artova Belediye Başkanı Lütvü YILMAZ, Sulusaray Belediye Başkanı Halil DEMİRKOL, Tokat Çamlıbel Belde Belediye Başkanı Adem AKGÜL, Tokat Emirseyit Belde Belediye Başkanı Ertuğrul AĞIL, Niksar Gökçeli Belde Belediye Başkanı Ayhan ÖZTÜRK, Niksar Yolkonak Belde Belediye Başkanı Musa ATASOY, Reşadiye Hasanşeyh Belde Belediye Başkanı Recep KÜLEKÇİ, Reşadiye Baydarlı Belde Belediye Başkanı İlyas DEMİR, Başçiftlik Hatipli Belde Belediye Başkanı Şemsettin YAVUZ, Başçiftlik Ak Parti İlçe Başkanı Kemal GÜLER ve misafirler katıldı.

Toplantı öncesinde Başçiftlik Kayak Merkezi'nde Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL, gürgen ağacından yapılan, kayak sopası yerine de kayakların ucuna takılan ipler kullanılan, vatandaşların "ipli board" adını verdikleri kayak malzemelerini tanıtımı yaparken değerlendirme toplantısında konuşan Tokat Belediye Başkanı Eyüp EROĞLU, kayak merkezinin Tokat’ın önemli bir merkezi olma yolunda ilerlediğini, bu anlamda destek olmaya devam edeceklerini kaydetti.

Başçiftlik Gölet mesire alanını da gezen başkanlar, 1600 metre yükselikte Karacaören yaylasında yer alan Başçiftlik Kayak Merkezi'nde kayak keyfi yapıp anı fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL, toplantı sonrası kişisel Facebook adresinden katılımcılara teşekkür ederken toplantıya katılan Tokat Belediye Başkanı Eyüp EROĞLU ise sosyal medya hesabından şu ifadelere yer verdi; "17/02/2017 Tarih Cuma günü Gerçekleştirmiş olduğumuz Belediye Başkanları Buluşmamızı Başçiftlik'te gerçekleştirdik. Yeşille beyazın güzel bir birlikteliğini yıl boyunca görebileceğimiz Başçiftlik ilçemiz Turizmde önemli mesafeler katediyor.

Tokat İlçe ve Beldelerimizin sorunlarının konuşulduğu toplantıda beraber olduğumuz tüm tüm Belediye Başkanlarımıza teşekkür ederken;bizleri güzel ilçemizde ağırlayan Murat TUNÇEL Başkanımıza da ayrıca teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ailenizle keyifli bir gün geçirmek isterseniz Başçiftlik Kayak Tesisleri sizleri bekliyor."

 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
    Facebook.com/murat.tuncel.182      Facebook.com/murat.tuncel.182  Facebook.com/EyupErogluBB 

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net