Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

TOŞAYAD'dan Kahvaltılı Buluşma

Tokat'ta gönüllerinden geçenleri kelimelere, dizelere döken şair ve yazarlar tarafından 2006 yılında kurulan ve kısa adı TOŞAYAD olan "Tokat Şairler ve Yazarlar Derneği" kültür, sanat ve edebiyat alanında başarılı işlere imza atmaya devam ediyor. Dernek tarafından geleneksel hale getirilen kahvaltılı buluşmaların sonuncusu Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp EROĞLU'nun ev sahipliğinde Tokat Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilirken buluşmada Şair Bekir YEĞNİDEMİR'in "Bir Elleri Kaldı Aklımda" adlı yeni şiir kitabının imza günü de yapıldı.
Tokat'ta gönüllerinden geçenleri kelimelere, dizelere döken şair ve yazarlar tarafından 2006 yılında kurulan ve kısa adı TOŞAYAD olan "Tokat Şairler ve Yazarlar Derneği" kültür, sanat ve edebiyat alanında başarılı işlere imza atmaya devam ediyor. Dernek tarafından geleneksel hale getirilen kahvaltılı buluşmaların sonuncusu Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp EROĞLU'nun ev sahipliğinde Tokat Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilirken buluşmada Şair Bekir YEĞNİDEMİR'in "Bir Elleri Kaldı Aklımda" adlı yeni şiir kitabının imza günü de yapıldı.

  Tokat'ta gönüllerinden geçenleri kelimelere, dizelere döken şair ve yazarlar tarafından 2006 yılında kurulan ve kısa adı TOŞAYAD olan "Tokat Şairler ve Yazarlar Derneği" kültür, sanat ve edebiyat alanında başarılı işlere imza atmaya devam ediyor. Dernek tarafından geleneksel hale getirilen kahvaltılı buluşmaların sonuncusu Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp EROĞLU'nun ev sahipliğinde 18 Şubat 2017 Cumartesi günü Tokat Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

Saat 9.30'da başlayan kahvaltılı buşmaya Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp EROĞLU, Tokat Şairler ve Yazarlar Derneği Başkanı Remzi ZENGİN, Kümbet Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Hasan AKAR, dernek üyesi şair ve yazarlar ile basın mensupları katıldı.

Sunuculuğunu Eğitimci Yazar Mahmut HASGÜL'ün yaptığı buluşmada Belediye Başkanı Av. Eyüp EROĞLU ile TOŞAYAD Başkanı Remzi ZENGİN birer konuşma yaptı. Derneğin çalışmalarından övgüyle bahseden Başkan Av. Eyüp EROĞLU, Şair Bekir YEĞNİDEMİR'in "Bir Elleri Kaldı Aklımda" adlı yeni şiir kitabının şiir okumayı ihmal etmedi. TOŞAYAD Başkanı Remzi ZENGİN ise konuşmasında derneğe ve edebiyat dünyasına yaptığı katkılardan dolayı Başkan EROĞLU'na teşekkür etti.

Sıcak ortamda yapılan buluşmada Zile doğumlu Başbakanlık Devlet Arşivleri Genel Müdürlüğü'nden emekli Bekir YEĞNİDEMİR'in "Bir Elleri Kaldı Aklımda" adlı yeni şiir kitabının imza Günü de oldu.


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
    Fatih KILIÇ      Facebook.com/tokatgazetesi 

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net