Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

İstanbul TOSİAD'da Ender DEMİRTAŞ Dönemi

Tokatlı iş insanlarını bir araya getirmek için 2010 yılında Ankara'da kurulan ve İstanbul, İzmir ve Tokat şubeleri bulunan kısa adı TOSİAD olan Tokatlıların en büyük İş İnsanları STK'sı Tokatlı Sanayici İş Adamları Derneği'nin İstanbul Şubesinin Olağanüstü Genel Kurulu, 4 Şubat'ta İstanbul Beylerbeyi Villa Bosphorus'ta gerçekleştirildi, tek aday ve tek listenin yer aldığı kongrede yapılan seçimde, TOSİAD İstanbul Şube başkanlığına oy birliği ile Ender DEMİRTAŞ seçildi.
Tokatlı iş insanlarını bir araya getirmek için 2010 yılında Ankara'da kurulan ve İstanbul, İzmir ve Tokat şubeleri bulunan kısa adı TOSİAD olan Tokatlıların en büyük İş İnsanları STK'sı Tokatlı Sanayici İş Adamları Derneği'nin İstanbul Şubesinin Olağanüstü Genel Kurulu, 4 Şubat'ta İstanbul Beylerbeyi Villa Bosphorus'ta gerçekleştirildi, tek aday ve tek listenin yer aldığı kongrede yapılan seçimde, TOSİAD İstanbul Şube başkanlığına oy birliği ile Ender DEMİRTAŞ seçildi.  

  Tokatlı iş insanlarını bir araya getirmek için 12 Şubat 2010 tarihinde Ankara'da kurulan ve İstanbul, İzmir ve Tokat şubeleri bulunan kısa adı TOSİAD olan Tokatlıların en büyük İş İnsanları STK'sı Tokatlı Sanayici İş Adamları Derneği'nin İstanbul Şubesinin Olağanüstü Genel Kurulu, 4 Şubat 2017 Cumartesi günü İstanbul Beylerbeyi bulunan Villa Bosphorus adlı resturant'ta gerçekleştirildi. Tek aday ve tek listenin yer aldığı kongrede yapılan seçimde, TOSİAD İstanbul Şube başkanlığına oy birliği ile Ender DEMİRTAŞ seçildi.

Saat  16:00'da bir araya gelen TOSİAD üyeleri Kongre Başkanlık Divanı seçimi, Saygı duruşu, Yönetim Kurulu faaliyet raporu ile Denetim Kurulu faaliyet raporunun okunması ve müzakeresi, Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu’nun ayrı ayrı ibrası ve Tahmini bütçenin görüşülerek onaylanması sonrası olağanüstü genel kurulda seçime geçildi.

Tek liste ve adayın olduğu olağanüstü genel kurulda oy birliği ile Ender DEMİRTAŞ TOSİAD İstanbul Şube Başkanlığına seçildi. Olağanüstü Genel kurul ile Baki TORAMAN'dan görevi devralan ve Ender DEMİRTAŞ üyelere bir konuşma yaptı. Başkan DEMİRTAŞ, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; "Doğduğumuz ve doyduğumuz bölgeler için hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu hizmet anlayışını gerek yatırım yaparak, gerekse bu tür misyon ve sorumlulukları üstlenerek gerçekleştireceğiz. Ben kongremize katılan, bize bu görevi uygun gören bütün hemşehrilerimize ve iş adamlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Ayrıca Olağanüstü Genel Kurula üyelerin yanı sıra aynı zamanda Tokat Reşadiyeli olan İstanbul Milletvekili Dursun ÇİÇEK,Türkiye Kano Federasyon Başkanı Alper Cavit KABAKÇI ve Federasyon Üyesi Emrah BESE, Tokat Onbeşliler taraftar grubu Başkanı Bilal DİNÇ de katıldı.

Kongre sonrası  yeni yönetim kurulu aşağıdaki şekilde oluştu.

7. Olağan Genel Kurulu'nda Seçilen Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu
  Yönetim Kurulu 
Asil Üyeler;
Ender DEMİRTAŞ, Başkan
Ali YILMAZ
Muharrem GÜRSES
Ahmet TUTAR
Mustafa KÖKLÜ.

Yedek Üyeler;
Adil ÇOŞKUN,
Mehmet SOYUPAK,
Erkan AK,
Alptuğ Burak AYTEKİN,
Cengiz ÇEVİK.

Denetim Kurulu;
Asil Üyeler;
Nurettin ÖZDEMİR,
Sezai MANDAL,
Gökhan ÇAKA.

Yedek Üyeler;
Ömür DEDEOĞLU,
Nimet TEMİZ,
Sefa YILMAZ.


      DERKENAR      
Tokatlı iş insanlarını bir araya getirmek için Tokatlıların en büyük İş İnsanları STK'sı Tokatlı Sanayici İş Adamları Derneği'nin İstanbul Şubesinin başkanlığına seçilen Ender DEMİRTAŞ'a ve yönetim kuruluna başarılar dileriz.      Tokattan.net     

 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
    Sezgin KANAT      Erbaagundem.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net