Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Tokat DHMİ Müdürü ALADAĞ'dan Vali CAN'a Veda Ziyareti

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü’nde yapılan performans ve rotasyon değişlikleri nedeniyle yapılan atamalar sonucu Aralık 2015 yılında başladığı görevinden Malatya’ya tayin olan Tokat Havalimanı Müdürü Yücel Besim ALADAĞ, Vali Cevdet CAN’a makamında veda ziyaretinde bulundu. Havalimanı Müdürü Yücel Besim ALADAĞ’a Tokat’taki hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Vali CAN, yeni görevinde başarılar diledi.
Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü’nde yapılan performans ve rotasyon değişlikleri nedeniyle yapılan atamalar sonucu Aralık 2015 yılında başladığı görevinden Malatya’ya tayin olan Tokat Havalimanı Müdürü Yücel Besim ALADAĞ, Vali Cevdet CAN’a makamında veda ziyaretinde bulundu. Havalimanı Müdürü Yücel Besim ALADAĞ’a Tokat’taki hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Vali CAN, yeni görevinde başarılar diledi.

  Devlet
Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü’ne Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanlığına, DHMİ'de 2007'den bu yana  Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Funda OCAK'ın atanmasıyla DHMİ bünyesine birçok yöneticinin yeri performans ve rotasyon nedeniyle değiştirildi. 2013-2015 yılları arasında ise DHMİ-Antalya Havalimanı Başmüdür Yardımcısı olarak görev yaparken Aralık 2015 yılında Tokat'ta göreve başlayan Yücel Besim ALADAĞ, Ocak 2017'de yapılan değişiklikle Malatya’ya tayin oldu.

Tayin nedeniyle Tokat'a veda edecek olan Tokat Havalimanı Müdürü Yücel Besim ALADAĞ, 6 Şubat 2017 Pazartesi günü Vali Cevdet CAN’a makamında veda ziyaretinde bulundu. Havalimanı Müdürü Yücel Besim ALADAĞ’a Tokat’taki hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Vali CAN, yeni görevinde başarılar diledi. Vali CAN, ziyaretin anısına konuğuna Tokat Valiliği logosu baskılı tabak hediye etti.

Yapılan son değişiklikle Tokat Havalimanı Müdürü Yücel Besim ALADAĞ, Malatya'ya tayin olurken yerine Kastamonu Havalimanı Müdürü Mustafa KONCA atandı.

Yücel Besim ALADAĞ Kimdir?
  1969 yılında Yalova doğan Yücel Besim ALADAĞ, İlk, Orta ve Lise eğitimini Yalova'da tamamladı.

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu olan ve 1993 yılında kamuda işe başlayan Yücel Besim ALADAĞ, 1996-1997 yılları arasında DHMİ-Atatürk Havalimanı Başmüdürlüğü APK Şube Müdür V., 1997-2002 yılları arasında Kamuda Danışmanlık, 2002-2009 yılları arasında DHMİ Genel Müdürlüğü APK Uzmanı, 2009-2010 yılları arasında DHMİ Basın ve Halkla İlişkiler Müdür V., 2010-2013 yılları arasında DHMİ-Çanakkale Havalimanı Müdürü, 2013-2015 yılları arasında ise DHMİ-Antalya Havalimanı Başmüdür Yardımcısı olarak görev yaptı. Tokat Havalimanı müdürlüğünü görevini yürüten Levent AYDOĞAN ise Esenboğa Havalimanı Nöbetçi Müdürlüğü'ne atanmasıyla Aralık 2015'te Tokat DHMİ Müdürlüğüne atandı.

Son derece disiplinli ve kuralcı bir müdür olarak tanınan Yücel Besim ALADAĞ, Tokat'taki görevi boyunca Yeni ve modern Tokat Havalimanı projesinin Tokat ayağını yürüten en önemli isimdi. 25 Ağustos 1995 Cuma günü Tokat Havalimanı'nın resmen ve fiilen trafiğe açılışı için TOKAT isimli RJ 100 tipi 100 kişilik Türk Hava Yolları uçağıyla Tokat’a inen ve o dönem Ulaştırma Bakanı Ali Şevki EREK’in basın danışmanlığını yürüten ve 2015 Aralık ayında Tokat Havalimanı DHMİ Müdürlüğü görevine başlayan Yücel Besim ALADAĞ, Tokat Havalimanı'nın 1995 yılında açılışına kadar yaşanılan süreci yakından takip eden ve en iyi bilenlerden biriydi. Görev süresince yeni havalimanı projesi için yapılan kamulaştırma çalışmalarında etkin rol aldı.


      DERKENAR      
Tokat'ın en önemli ulaşım ağının gelişimine geçmişte ve günümüzde katkılar sunan Yücel Besim ALADAĞ'a teşekkür eder, yeni görevinde başarılar dileriz...      Tokattan.net     

 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
    Tokat.gov.tr      Tokat.gov.tr Tokatgazetesi.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net