Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Kadim DURMAZ'dan "Ramazan Bayramı" Mesajı

Tokat Milletvekili ve CHP Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Kadim DURMAZ, "Ramazan Bayramı" münasebetiyle yazılı bir kutlama mesajı yayınladı. Yayınladığı kısa mesajında adalet vurgusunu öne çıkaran Milletvekili Kadim DURMAZ, "Ramazan Bayramında atacağımız her bir adımın ülkemize adalet, barış, sevgi ve hoşgörü getirmesini diliyor, Ramazan Bayramınızı kutluyorum." ifadelerine yer verdi.
Tokat Milletvekili ve CHP Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Kadim DURMAZ, "Ramazan Bayramı" münasebetiyle yazılı bir kutlama mesajı yayınladı. Yayınladığı kısa mesajında adalet vurgusunu öne çıkaran Milletvekili Kadim DURMAZ"Ramazan Bayramında atacağımız her bir adımın ülkemize adalet, barış, sevgi ve hoşgörü getirmesini diliyor, Ramazan Bayramınızı kutluyorum." ifadelerine yer verdi.

  Tokat Milletvekili ve CHP Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Kadim DURMAZ"Ramazan Bayramı" münasebetiyle yazılı bir kutlama mesajı yayınladı.

Yayınladığı kısa mesajında adalet vurgusunu öne çıkaran Tokat Milletvekili Kadim DURMAZ, "Adalet yürüyüşümüze denk gelen Ramazan Bayramında atacağımız her bir adımın ülkemize adalet, barış, sevgi ve hoşgörü getirmesini diliyor, Ramazan Bayramınızı kutluyorum." dedi.

 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
    Tokattan.net      Ulvi GELBAL, Milletvekili Basın Danışmanı

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net