Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Başkan EROĞLU'ndan "Ramazan Bayramı" Mesajı

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp EROĞLU, "Ramazan Bayramı" münasebetiyle yazılı bir kutlama mesajı yayınladı. Mesajında barış ve kardeşlik vurgusunu öne çıkaran Başkan EROĞLU, "Bayramlar kardeşliklerin, birlikteliklerin sağlandığı mübarek günlerdir. Tokat 6 bin yıllık tarihinde hep kardeşliklerin buluşma noktası olmuştur." ifadelerine yer verdi.
Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp EROĞLU, "Ramazan Bayramı" münasebetiyle yazılı bir kutlama mesajı yayınladı. Mesajında barış ve kardeşlik vurgusunu öne çıkaran Başkan EROĞLU, "Bayramlar kardeşliklerin, birlikteliklerin sağlandığı mübarek günlerdir. Tokat 6 bin yıllık tarihinde hep kardeşliklerin buluşma noktası olmuştur." ifadelerine yer verdi.

  Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp EROĞLU"Ramazan Bayramı" münasebetiyle yazılı bir kutlama mesajı yayınladı.

Barış ve kardeşlik vurgusunu öne çıktığı kutlama mesajında Başkan EROĞLU, şu ifadelere yer verdi; "Bayramlar kardeşliklerin, birlikteliklerin sağlandığı mübarek günlerdir.

Tokat 6 bin yıllık tarihinde hep kardeşliklerin buluşma noktası olmuştur. Tokat Belediyesi olarak bizler de Ramazan ayı boyunca yaşlının, hastanın, yetimin, öğrencinin yanında destek olup, sofralarımızı birlikte paylaşmanın hazzını yaşadık. Rabbim Ramazanın rahmet ve mağfiretini Şehrimizden eksik etmesin.

Sılayı rahim için yollara düşen gurbetteki hemşehrilerimize güvenli yolculuklar dilerken, trafik kurallarına uyarak azami dikkat göstermelerini istiyoruz. Rabbim bizleri gözlerin ve gönüllerin birlikte güldüğü nice bayramlara kavuştursun.

Şehrimizde, Ülkemizde, tüm Dünya’da barış ve kardeşliğin hüküm sürmesi dileğiyle.
Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum."

 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
    Tokattan.net      Facebook/TokatBelediyeBaskanligi

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net