Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Başkan Murat TUNÇEL'den "Ramazan Bayramı" Mesajı

Tokat Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL, "Ramazan Bayramı" münasebetiyle yazılı bir kutlama mesajı yayınladı. Mesajında şehid aileleri ile güvenlik güçlerinin de bayramı kutlayan Başkan TUNÇEL, "Rahmet, merhamet ve bereket ayı olan Ramazan-ı Şerif’i geride bırakarak milletçe, muhabbetle kucaklaştığımız bir bayrama daha kavuşmuş bulunuyoruz." ifadelerine yer verdi.
Tokat Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL"Ramazan Bayramı" münasebetiyle yazılı bir kutlama mesajı yayınladı. Mesajında şehid aileleri ile güvenlik güçlerinin de bayramı kutlayan Başkan TUNÇEL"Rahmet, merhamet ve bereket ayı olan Ramazan-ı Şerif’i geride bırakarak milletçe, muhabbetle kucaklaştığımız bir bayrama daha kavuşmuş bulunuyoruz." ifadelerine yer verdi.

  Tokat Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL"Ramazan Bayramı" münasebetiyle sosyal medya hesabında bir kutlama mesajı yayınladı.

Mesajında şehid aileleri ile güvenlik güçlerinin de bayramı kutlayan Başkan TUNÇEL, şu ifadelere yer verdi; "Rahmet, merhamet ve bereket ayı olan Ramazan-ı Şerif’i geride bırakarak milletçe, muhabbetle kucaklaştığımız bir bayrama daha kavuşmuş bulunuyoruz. Bu vesileyle Tüm Başçiftlikli hemşehrilerimizin ve Bütün İslam aleminin Ramazan Bayramını en kalbi dileklerimle kutluyor, İslam coğrafyasında acı içinde, umutsuzluk içinde, gözyaşları içinde yaşamak durumunda olan kardeşlerimizin yaralarına merhem olmasını Cenab-ı Allah’tan temenni ediyorum.

Ayrıca Evlatları vatanımız için gözünü bile kırpmadan şehid olmuş annelerin, babaların ve onların yakınlarının Bayramlarını kutluyor, Bu Bayramlara rahat bir şekilde kavuşmamız için, uykusuz bir şekilde nöbette bekleyen tüm asker ve polisimizin Bayramlarını tebrik ediyorum."

 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
    Tokattan.net      Facebook/murat.tuncel.182

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net