Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Niksar Milli Eğitim Müdürlüğüne Muzaffer BOLAT Atandı

Tokat'ın tarihi başkenti Niksar'a, kısa bir zaman önce görevden alınan Tokat Niksar İlçe Milli Eğitim Eski Müdürü Hüsamettin TURAK'ın yerine Ordu Aybastı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tokat-Başçiftlik doğumlu Muzaffer BOLAT atandı. Muzaffer BOLAT, atamasını sosyal medya hesabı üzerinden "Niksar İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanmam sebebi ile; Aybastı İlçe Milli Eğitim Müdürü görevimden ayrılmış bulunmaktayım." ifadeleri ile duyurdu.
Tokat'ın tarihi başkenti Niksar'a, kısa bir zaman önce görevden alınan Tokat Niksar İlçe Milli Eğitim Eski Müdürü Hüsamettin TURAK'ın yerine Ordu Aybastı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tokat-Başçiftlik doğumlu Muzaffer BOLAT atandı. Muzaffer BOLAT, atamasını sosyal medya hesabı üzerinden "Niksar İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanmam sebebi ile; Aybastı İlçe Milli Eğitim Müdürü görevimden ayrılmış bulunmaktayım." ifadeleri ile duyurdu.

  Tokat'ın tarihi başkenti Niksar'a, kısa bir zaman önce görevden alınan Tokat Niksar İlçe Milli Eğitim Eski Müdürü Hüsamettin TURAK'ın yerine 16 Haziran 2017 Cuma günü itibari ile Ordu Aybastı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tokat-Başçiftlik doğumlu Muzaffer BOLAT atandı. Müdür BOLAT, Niksar'a atanmasını kişisel sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı teşekkür metni ile duyurdu.

27 temmuz 2012 tarihinden itibaren yaklaşık 5 yıl Ordu Aybastı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten ve yürüttüğü başarılı projelerle ilçenin eğitim öğretiminde hem de istatiksel anlamda başarı hem de gözle görülür iyileşmeler sağlayan Muzaffer BOLAT, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı teşekkür metninde şu ifadelere yer verdi; "Niksar İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanmam sebebi ile; Aybastı İlçe Milli Eğitim Müdürü görevimden ayrılmış bulunmaktayım. Görev suremce bizlere her türlü yardımını esirgemeyen; Başbakan Yardımcımız Sayın Numan Kurtulmuş Bey'e, Ak Parti Ordu Milletvekillerimize, Aybastı Kaymakamamıza, desteklerini esirgemeyen Aybastı Belediye Başkanımız İzzet Gündoğar Bey'e, Ak Parti Aybastı İlçe Başkanımız Fazlı Eren ve ekibine, tüm mesai arkadaşlarıma, okul müdürü ve öğretmen arkadaşlarıma ve tüm Aybastı Halkına teşekkür ediyorum."

Muzaffer BOLAT Kimdir?
  1968'de Tokat Niksar'da doğan Muzaffer BOLAT, İlk eğitimini Başçiftlik'te, Orta ve Lise eğitimini 1987 yılında Niksar İmam Hatip Lisesinde, Üniversite eğitimini 1993'de Erzurum Atatürk Üniversitesi Ağrı Eğitim Fakültesinde tamamladı.

1994 yılında Trabzon Hayrat Sınıf öğretmeni olarak görevine, 1999'da Tokat Reşadiye ve 2001'de Tokat Başçiftlik'te devam etti. 2002 yılında Başçiftlik İlköğretim Okulunda Müdürlük görevine başlayan Muzaffer BOLAT, 2004 müdürlük feragat ederek öğretmen olarak Tokat merkeze geçti. 2008 yılında Tokat Artova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve 2011'de Artvin Şavşat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevlerini yürüten Muzaffer BOLAT, 27 temmuz 2012 tarihinden itibaren yaklaşık 5 yıl Ordu Aybastı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde bulundu ve 16 Haziran 2017 tarihi itibari ile Tokat Niksar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atandı.

Muzaffer BOLAT, evli ve üç çocuk babası olup İngilizce ve Arapça bilmektedir.


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
    Tokattan.net      Facebook/muzaffer.bolat.3348 

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net