Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Prof. Dr. Coşkun ÇAKIR, Ankara'daki Tokat'lı Bürokratlarla İftarda Buluştu

Tokat Milletvekili ve Parlamentolararası Birlik Türk Grubu Başkanı Prof. Dr. Coşkun ÇAKIR, Ankara'da görev yapan Tokatlı bürokratlarla iftar yemeğinde buluştu. Konuşmasında katılımcılara teşekkür eden Milletvekili Coşkun ÇAKIR, "Tokat'lı olmak bizim için onur ve gurur kaynağı olduğu kadar Tokat'ı temsil etmek üzerimize ayrıca bir sorumluluk yüklüyor." ifadelerine yer verdi.
Tokat Milletvekili ve Parlamentolararası Birlik Türk Grubu Başkanı Prof. Dr. Coşkun ÇAKIR, Ankara'da görev yapan Tokat'lı bürokratlarla iftar yemeğinde buluştu. Konuşmasında katılımcılara teşekkür eden Milletvekili Coşkun ÇAKIR, "Tokat'lı olmak bizim için onur ve gurur kaynağı olduğu kadar Tokat'ı temsil etmek üzerimize ayrıca bir sorumluluk yüklüyor." ifadelerine yer verdi.

  AK Parti Tokat Milletvekili ve Parlamentolararası Birlik Türk Grubu Başkanı Prof. Dr. Coşkun ÇAKIR, Ramazan ayı münasebetiyle 15 Haziran 2017 Perşembe günü Ankara'da Balgat'ta Ankara'da görev yapan Tokat'lı bürokratlarla iftar yemeğinde bir araya geldi.

İftarda bürokratlarla sohbet eden Prof. Dr. Coşkun ÇAKIR, "Memleketimiz için birlikte yapacak daha çok işimiz var. Hepinize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum" diyerek birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Ayrıca Tokat'a yatırımlarında konuşulduğu iftar yemeği sonrasında bir konuşma yapan Milletvekili Prof. Dr. Coşkun ÇAKIR konuşmasında şu ifadelere yer verdi; "Kimimiz siyasette kimimiz bürokraside ülkemize ve milletimize hizmet etmek için büyük çaba sarfediyoruz. Tokat'lı olmak bizim için onur ve gurur kaynağı olduğu kadar Tokat'ı temsil etmek üzerimize ayrıca bir sorumluluk yüklüyor. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Ankara’da Tokat'ımız için, ülkemiz için çalışmaya devam edecek, bu topraklara olan borcumuzu ödemek için uğraşacağız." 

 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
    Facebook/coskuncakir60      Facebook/coskuncakir60

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net