Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Niksar'da Çocuklara Bayram Süprizi

Tokat'ın tarihi başkenti Niksar'da, Niksar Belediyesi çocuklara bayram sürprizi yaparak kentte belirledikleri bazı noktalardaki reklam panolarını "Çocuklar bayram şekeriniz Belediyemizden" yazılı afiş ve çubuklu şekerlerle çubuklu şekerle donattı. Reklam panolarındaki strafor üzerine yerleştirilen rengarenk şekerleri gören çocuklar mutlu olurken proje hakkında açıklama yapan Niksar Belediye Başkanı Özdilek ÖZCAN; “Çocuklar da tatlıyı çok seviyor. Biz de billboard'lara 'Şekerler Belediyemizden' diye afişler yaptırdık.” dedi.
Tokat'ın tarihi başkenti Niksar'da, Niksar Belediyesi çocuklara bayram sürprizi yaparak kentte belirledikleri bazı noktalardaki reklam panolarını "Çocuklar bayram şekeriniz Belediyemizden" yazılı afiş ve çubuklu şekerlerle çubuklu şekerle donattı. Reklam panolarındaki strafor üzerine yerleştirilen rengarenk şekerleri gören çocuklar mutlu olurken proje hakkında açıklama yapan Niksar Belediye Başkanı Özdilek ÖZCAN“Çocuklar da tatlıyı çok seviyor. Biz de billboard'lara 'Şekerler Belediyemizden' diye afişler yaptırdık.” dedi.

  Tokat'ın Tokat'ın tarihi başkenti Niksar'da, Niksar Belediyesi çocuklara bayram sürprizi yaparak kentte belirledikleri bazı noktalardaki reklam panolarını "Çocuklar bayram şekeriniz Belediyemizden" yazılı afiş ve çubuklu şekerlerle çubuklu şekerle donattı. Ramazan bayramının ilk gününde reklam panolarındaki strafor üzerine yerleştirilen rengarenk şekerleri gören çocuklar, mutlu oldu.

Proje hakkında açıklama yapan Niksar Belediye Başkanı Özdilek ÖZCAN, bayramda çocukları sevindirmenin onların mutluluğuna mutluluk kattığını söyledi. Başkan Özdilek ÖZCAN, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Bayram çocuklar için çok daha anlamlı oluyor. Onları sevindirmek, mutlu etmek, gönüllerini hoş tutmak, biz büyüklerin görevi. Ramazan Bayramı'nda özellikle şeker ve tatlı geleneksel olarak çok tüketiliyor. Çocuklar da tatlıyı çok seviyor. Biz de billboard'lara 'Şekerler Belediyemizden' diye afişler yaptırdık. Gelen geçen çocuklar yararlansın diye şekerler astırdık. Buradan alıp mutlu olmalarını arzuladık. Çocukları sevindirmek, büyükleri ziyaret ederek gönüllerini almak demek. Allah, sağlık, sıhhat ve afiyet içerisinde nice bayramlara kavuştursun” 

 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
    Facebook/Niksarbel      Facebook/Niksarbel

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net