Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Güllüoğlu'ndan Niksar'a Yatırım Sözü

İstanbul merkezli Karaköy Güllüoğlu Baklavaları'nın Yönetim Kurulu Başkanı M. Nadir GÜLLÜ, Niksar Belediyesi tarafından düzenlenen "Ceviz Hasat Günü" etkinliğine katılmak için Tokat'ın tarihi başkenti Niksar'a geldi. Etkinlikte konuşan GÜLLÜ, "Niksar Ceviz’in merkezi konumunda; bölge Antep Fıstığına çok uygun, değerli kardeşim Nail YILMAZ Niksar’da Antep Fıstığı’nın yetişmesi için çalışma yapacağını ifade etti. Bizlerde işletme olarak Antep Fıstığının Niksar’da üretilerek Antep’e alternatif olmasını istiyoruz, Antep Bölgesi’ndeki üretimler bizlere yeterli gelmiyor." dedi.
İstanbul merkezli Karaköy Güllüoğlu Baklavaları'nın Yönetim Kurulu Başkanı M. Nadir GÜLLÜ,  Niksar Belediyesi tarafından düzenlenen "Ceviz Hasat Günü" etkinliğine katılmak için Tokat'ın tarihi başkenti Niksar'a geldi. Etkinlikte konuşan GÜLLÜ, "Niksar Ceviz’in merkezi konumunda; bölge Antep Fıstığına çok uygun, değerli kardeşim Nail YILMAZ Niksar’da Antep Fıstığı’nın yetişmesi için çalışma yapacağını ifade etti. Bizlerde işletme olarak Antep Fıstığının Niksar’da üretilerek Antep’e alternatif olmasını istiyoruz, Antep Bölgesi’ndeki üretimler bizlere yeterli gelmiyor." dedi.

  Karaköy Güllüoğlu Baklavaları Yönetim Kurulu Başkanı M. Nadir GÜLLÜ,  iş adamı Nail YILMAZ'ın davetlisi olarak Niksar Belediyesi tarafından düzenlenen "Ceviz Hasat Günü" etkinliğine katılmak için Tokat'ın tarihi başkenti Niksar'a geldi.

30 Eylül 2017 Cumartesi günü Fer Fidancılık bahçesinde düzenlenen Niksar Cevizi’nin hasat gününe katılan iş adamı Nadir GÜLLÜ, yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. İş adamı Nail YILMAZ ile ceviz dikim alanlarını gezen GÜLLÜ,  “Nail Bey, Niksar iklimi Antep Fıstığı için çok uygun, sizler bu konuda çalışma yaparsanız bizlerde her konuda desteğe hazırız.” sözleri ile yatırıma hazır olduklarını söyledi.

Ceviz Hasat Günü etkinliğine katılan iş adamı Nadir GÜLLÜ, düşüncelerini şu şekilde ifade etti; “Niksar Ceviz’in merkezi konumunda; bölge Antep Fıstığına çok uygun, değerli kardeşim Nail Yılmaz Niksar’da Antep Fıstığı’nın yetişmesi için çalışma yapacağını ifade etti. Bizlerde işletme olarak Antep Fıstığının Niksar’da üretilerek Antep’e alternatif olmasını istiyoruz, Antep Bölgesi’ndeki üretimler bizlere yeterli gelmiyor. Alternatif bölgelerde Antep Fıstığının yetişmesi biz alıcılar için önemli kazanımdır. Niksar’a her konuda yatırım yapmayı planlıyoruz, Nail Bey ile görüşmelerimiz devam edecek.”
 
İş adamı Nail YILMAZ ise, “Bizler yatırımı seven insanlarız, değerli dostum Nadir Bey bizleri kırmayarak davetimize iştirak ettiler, Niksar’ı çok sevdiler inşallah gelecek günlerde birlikte önemli yatırımları yapacağız; bizlerin en büyük sıkıntısı siyasetçilerin sözlerine bürokratların engel oluşudur. Bakan beyler, milletvekilleri söz veriyor; ceviz dikim alanları için alanlar gösteriyor ama iş bürokratlara gelince işler yapılamıyor. Sayın Orman Bakanımızdan ve Bölge Milletvekilimiz Sayın Yusuf BEYAZIT’tan sözlerinin yerine getirilmesini bekliyoruz. Şayet orman arazilerinin verilmesinde bir sıkıntı var ise çözüm için Sayın Orman Bakanımız Veysel EROĞLU’nun yeni düzenlemeler yaparak bölgemizin ceviz bölgesine dönüşmesi için destek olmalarını bekliyoruz.” dedi.


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
 Facebook/ÖzdilekÖZCAN
 Yesilniksar.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net