Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

DSP Genel Başkan Adayı ALPAY'a Destek Artıyor

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkan Adayı ve Tokat İl Başkanı Gazeteci-yazar Hüseyin ALPAY, Ankara'da yaptığı istişare toplantılarına devam ediyor. ALPAY, ilk olarak DSP eski Genel Başkanı Zeki SEZER, sonra Kadın ve Aileden Sorumlu eski Devlet Bakanı Melda BAYER ile bir araya geldi. BAYER'den "tam destek" alan ALPAY, "Desteklerini sunan herkese, isimlerini açıklayamadığımız yüzlerce delegelerimize, il başkanlarımıza, sayın genel başkanımıza, bakanlarımıza ve milletvekillerimize teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum." dedi.
Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkan Adayı ve Tokat İl Başkanı Gazeteci-yazar Hüseyin ALPAY, Ankara'da yaptığı istişare toplantılarına devam ediyor. ALPAY, ilk olarak DSP eski Genel Başkanı Zeki SEZER, sonra Kadın ve Aileden Sorumlu eski Devlet Bakanı Melda BAYER ile bir araya geldi. BAYER'den
"tam destek" alan ALPAY, "Desteklerini sunan herkese, isimlerini açıklayamadığımız yüzlerce delegelerimize, il başkanlarımıza, sayın genel başkanımıza, bakanlarımıza ve milletvekillerimize teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum." dedi.

  Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkan Adayı ve Tokat İl Başkanı Gazeteci-yazar Hüseyin ALPAY, 29-30 Eylül 2017 tarihlerde Ankara'da ilk olarak DSP eski Genel Başkanı Zeki SEZER, sonra Kadın ve Aileden Sorumlu eski Devlet Bakanı Melda BAYER ile bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkan Adayı olan Tokat İl Başkanı Hüseyin ALPAY'a, eski Bakan ve milletvekillerinden de destek geldi. ALPAY'ın açıkladığı "A Takımı"nda Kadın ve Aileden Sorumlu eski Devlet Bakanı Melda BAYER de yer aldı.

DSP Genel Başkan Adayı Hüseyin ALPAY, Ankara'da yaptığı istişare toplantılarına devam ediyor. ALPAY ilk olarak DSP eski Genel Başkanı ve eski Devlet Bakanı Zeki SEZER ile görüştü. SEZER ile görüşmesinin ardından Kadın ve Aileden Sorumlu eski Devlet Bakanı Melda BAYER ile bir araya gelen ALPAYBAYER'den "tam destek" aldı.

Eski Bakan ve Milletvekilleri Alpay'ın yanında

DSP Genel Başkan Adayı Hüseyin ALPAY'ın "A Takımı"nda yer alan isimler arasında Burdur Eski Milletvekili, DSP eski Genel Başkan Yardımcısı Hasan MACİT de yer alıyor. Melda BAYER ile Hasan MACİT'in Hüseyin ALPAY'a olan desteği parti tabanında büyük yankı yaratırken, 21. dönem milletvekili Yücel ERDENER ile DSP Genel Merkezi Eski Genel Saymanı Mecit ŞEKERCİOĞLU da Hüseyin ALPAY'ı desteklediklerini açıkladılar.

DSP Genel Başkan Adayı Hüseyin ALPAY'ın yayımladığı "A Takımı" listesinde Eski Parti Meclisi Üyeleri Emin DURAK ve Hasan ŞİŞLİ de yer aldı.

Alpay'dan teşekkür

Eski il başkanları ve görevdeki birçok il başkanının yer aldığı "A Takımı" ile parti tabanını harekete geçiren Hüseyin ALPAY, DSP'nin bütün teşkilatlarında heyecan yarattıklarını söyledi.

Konu ile ilgili olarak görüşlerine başvurduğumuz Hüseyin ALPAY, "Partimizin daha iyi yerlere gelmesi için sürdürdüğümüz çabalar karşılığını buluyor. Desteklerini sunan herkese, isimlerini açıklayamadığımız yüzlerce delegelerimize, il başkanlarımıza, sayın genel başkanımıza, bakanlarımıza ve milletvekillerimize teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum." dedi.

 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
 Tokattan.net
 DSP Tokat İl Başkanlığı

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net