Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

İSTOKDEF'te Ahmet YILMAZ Güven Tazeledi

İstanbul'dayaşayan Tokat'lıların en büyük STK'larından İstanbul Tokat Dernekleri Federasyonu'nun 3. Olağan Genel Kurulu, 28 Ekim'de İstanbul Küçükçekmece Atakent Kültür Merkezinde gerçekleştirildi, tek aday ve tek listenin yer aldığı kongrede yapılan seçimde, Federasyon başkanlığına oy birliği ile Ahmet YILMAZ yeniden seçildi. Kongre sonrası bir delege ve katılımcılara teşekkür eden Başkan YILMAZ, "Şahsıma ve ekibime yeniden güven oyu veren tüm dernek başkanlarıma delegelerimize de yürekten teşekkür ederim." ifadelerine yer verdi.
İstanbul'da yaşayan Tokat'lıların en büyük STK'larından İstanbul Tokat Dernekleri Federasyonu'nun 3. Olağan Genel Kurulu, 28 Ekim'de İstanbul Küçükçekmece Atakent Kültür Merkezinde gerçekleştirildi, tek aday ve tek listenin yer aldığı kongrede yapılan seçimde, Federasyon başkanlığına oy birliği ile Ahmet YILMAZ yeniden seçildi. Kongre sonrası bir delege ve katılımcılara teşekkür eden Başkan YILMAZ, "Şahsıma ve ekibime yeniden güven oyu veren tüm dernek başkanlarıma delegelerimize de yürekten teşekkür ederim." ifadelerine yer verdi.

  Bünyesinde 4 federasyon bulunduran İstanbul'da yaşayan Tokatlıların en büyük STK'sı (TOKKON) Tokat Dernekleri Konfederasyonu'na bağlı kısa adı İSTOKDEF olan İstanbul Tokat Dernekleri Federasyonunun 3. Olağan Genel Kurulu, 28 Ekim 2017 Cumartesi günü İstanbul Küçükçekmece Atakent Kültür Merkezinde yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Saat 19:00'da delegeler ve katılımcı misafirlerin katılımıyla başlayan Genel Kurulda gündem gereği divan oluşturuldu. Kongre Başkanlık Divanı seçimi, Saygı duruşu ve yapılan konuşmalardan sonrasında olağan genel kurulda seçime geçildi. Divan başkanlığını İstanbul SGK İl Müdürü Murat GÖKTAŞ'ın yaptığı Olağan kongrede tek aday ve tek liste ile yapılan seçimde oy birliği ile Ahmet YILMAZ 2 yıllığına tekrar İSTOKDEF'in federasyon başkanlığına seçildi.

Kongre sonrası bir delege ve katılımcılara kişisel sosyal medya hesabından bir teşekkür eden Başkan YILMAZ şu ifadelere yer verdi; "28 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirdiğimiz İSTOKDEF 3.olağan genel kurulumuza katılım sağlayan tüm protokole ve delegelerimize misafirlerimize yürekten teşekkür ederim.

Aynı zamanda şahsıma ve ekibime yeniden güvenoyu veren tüm dernek başkanlarıma delegelerimize de yürekten teşekkür ederim. Benimle iki yıldır görev yapan önceki yönetimimize de yürekten teşekkür ederim. Allah cc hepsinden razı ve memnun olsun." 


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
 Facebook/AhmetYılmaz
 Facebook/AhmetYılmaz

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net