Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Tokat Ticaret Borsası'ndan Öğrencilere Kışlık Ayakkabı

Tokat Ticaret Borsası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin de verdiği destekle kış öncesinde öğrencilere eğitim yardımı yapan Tokat Ticaret Borsası, 2017 yılında toplamda 796 öğrenciye bot yardımı yaptı. Yapılan yardımlar ilgili destekçilere teşekkür eden Tokat Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi BORA açıklamasında havalar iyiden iyiye soğumadan önce bu yardımların ihtiyaç sahibi çocuklarımıza ulaştırılması için gayret gösterdiklerini söyledi.
Tokat Ticaret Borsası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin de verdiği destekle kış öncesinde öğrencilere eğitim yardımı yapan Tokat Ticaret Borsası, 2017 yılında toplamda 796 öğrenciye bot yardımı yaptı. Yapılan yardımlar ilgili destekçilere teşekkür eden Tokat Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi BORA açıklamasında havalar iyiden iyiye soğumadan önce bu yardımların ihtiyaç sahibi çocuklarımıza ulaştırılması için gayret gösterdiklerini söyledi. 

  Tokat Ticaret Borsası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin de verdiği destekle kış öncesinde öğrencilere eğitim yardımı yapan Tokat Ticaret Borsası, 2017 yılında toplamda 796 öğrenciye bot yardımı yaptı. Tokat Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi BORA'nın talimatıyla gerçekleştirilen bot yardımları Tokat, Turhal, Erbaa, Pazar ve Niksar'daki ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırıldı. Yardım kapsamında toplamda 18 okula 796 çift kışlık ayakkabı yardımı yapıldı.

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Tokat Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi BORA, havalar iyiden iyiye soğumadan önce bu yardımların ihtiyaç sahibi çocuklarımıza ulaştırılması için gayret gösterdiklerini söyledi.

Yapılan yardımlar ilgili destekçilere teşekkür eden Başkan Lütfi BORA; "Bu yardımlarımızı imkanlarımız dahilinde her yıl yapmaya devam edeceğiz. Tokat'ta 10, Turhal'da 1, Pazar'da 3, Şenyurt'ta 1, Erbaa'da 2 ve Niksar'da 1 okulumuzdaki 796 öğrencimize yardımlarımızı ulaştırdık. Bu vesile ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu başta olmak üzere, Tokat Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Yönetim Kurulu ve Meclis Kurulumuzdaki arkadaşlarıma ve Borsamız Personeline özverilerinden ötürü teşekkür ediyorum." dedi.

 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
 Facebook/tokatticaretborsası
 Facebook/tokatticaretborsası

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net