Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

İstanbul'daki Niksar'lılar Kahvaltıda Buluştu

İstanbul'da yaşayan Niksar'lılar arasında dayanışma, yardımlaşma ve işbirliğini geliştirmek amacıyla 2011 yılında İstanbul’da kurulan ve Tokat Niksar'lıların İstanbul'daki en büyük STK'larından “Niksarlılar Eğitim Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği” tarafından düzenlenen “Geleneksel Sonbahar Kahvaltısı” ile Niksar'lılar bir araya bir araya getirdi. “Niksarlı olmak yeter.” sloganıyla düzenlenen kahvaltıya İstanbul Milletvekili Dursun ÇİÇEK ve Niksar Belediye Başkanı ÖZDİLEK ÖZCAN'ın yanı sıra Araştırmacı-Yazar Hasan AKAR'da katıldı. AKAR, katılımcılara son kitabı “Niksar Üstüne” adlı kitabını imzaladı.
İstanbul'da yaşayan Niksar'lılar arasında dayanışma, yardımlaşma ve işbirliğini geliştirmek amacıyla 2011 yılında İstanbul’da kurulan ve Tokat Niksar'lıların İstanbul'daki en büyük STK'larından “Niksarlılar Eğitim Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği” tarafından düzenlenen “Geleneksel Sonbahar Kahvaltısı” ile Niksar'lılar bir araya bir araya getirdi. “Niksarlı olmak yeter.” sloganıyla düzenlenen kahvaltıya İstanbul Milletvekili Dursun ÇİÇEK ve Niksar Belediye Başkanı ÖZDİLEK ÖZCAN'ın yanı sıra Araştırmacı-Yazar Hasan AKAR'da katıldı. AKAR, katılımcılara son kitabı “Niksar Üstüne” adlı kitabını imzaladı.

  İstanbul'da yaşayan Niksarlılar arasında dayanışma, yardımlaşma ve işbirliğini geliştirmek amacıyla 2011 yılında İstanbul’da “Niksarlılar Eğitim Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği” adıyla kuruldu.

Başkanlığını Şafak GÜMEN'in yürüttüğü Tokat Niksar'lıların İstanbul'daki en büyük STK'larından “Niksarlılar Eğitim Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği” 19 Kasım 2017 Pazar günü Kavacık'ta “Geleneksel Sonbahar Kahvaltısı” düzenledi. “Niksarlı olmak yeter.” sloganıyla düzenlenen kahvaltıda Niksar'lılar bir araya bir araya geldi. Kahvaltıya İstanbul Milletvekili Dursun ÇİÇEK ve Niksar Belediye Başkanı Özdilek ÖZCAN'ın yanı sıra Araştırmacı-Yazar Hasan AKAR'da katıldı. AKAR, katılımcılara Niksar Belediyesi Kültür Yayınlarından çıkan son kitabı “Niksar Üstüne” adlı kitabını imzaladı.

İstanbul'da yaşayan Niksar'lıların bir araya gelmesine vesile olan kahvaltı programları İstanbul Niksarlılar Derneği tarafından periyodik aralıklarla geleneksel olarak yapılıyor. Programın açılışında Dernek Başkanı Şafak GÜMEN, derneklerinin kuruluşundan bugüne kadar yaptıkları faaliyetlere destek veren, davetlerine icabet eden tüm hemşehrilerine teşekkür etti.

Niksar Belediye Başkanı Özdilek ÖZCAN ise yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi; “İstanbul Niksarlılar Derneğimiz tarafından her yıl organize edilen “Geleneksel Sonbahar Kahvaltısı” programına katılmaktan, hemşehrilerimizle hasret gidermekten çok mutlu oldum. Her yıl derneğimiz tarafından düzenlenen bu güzel organizasyon, büyük şehirlerde yaşayan hemşehrilerimizin birbirinden kopmadan, birlik içerisinde yaşamalarına vesile oluyor. 

Niksar sadece tabelasında yazılı olan 40 bin hemşehrilerimizden oluşmuyor. Ülkemizin ve ülkemiz sınırları dışında yaşayan 100 bini aşkın hemşehrimizin gönlü Niksar diye atıyor. Tüm hemşehrilerimiz ile bir olmalı, iri olmalı ve diri olmalıyız. Taşın altına elimizi değil, gövdemizi sokmalıyız. Çünkü başka bir Niksar yok. İstanbul Niksarlılar Derneğimiz tarafından organize edilen bu etkinlik birliğimizin bir nişanesidir. 

Düzenlenen etkinlikte büyük emekleri olan dernek başkanımız Şafak GÜMEN ile yönetim kurulu üyelerine ve geçmişte bu derneğimize emeği olan herkese teşekkür ediyorum.”

 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
 Facebook/Niksarbel
 Facebook/Niksarbel

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net