Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

17. Tokat Enleri Ödül Töreni 3 Şubat'ta

Tokat Gündem Yayın Grubu tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen Tokat'lı İş, Sanat, Siyaset, Spor ve STK temsilcilerini bir araya getiren Tokat’ın Oscarı sayılan "17. Tokat Enleri Ödülleri" etkinliği bu yıl 3 Şubat 2018 tarihinde İstanbul Küçükçekmece Nikah Sarayında yapılacak. 2017 yılında yaptıkları çalışmalar ile Ülkemize ve Tokat'ımıza katkı sunan bireylerin ödüllendireceği etkinlikte bu yıl Spor, Siyaset, Sanat, Yönetici, İş dünyası ve Bireysel dalındaki başarıları dallarda ödüller sahibi bulacak.
Tokat Gündem Yayın Grubu tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen Tokat'lı İş, Sanat, Siyaset, Spor ve STK temsilcilerini bir araya getiren Tokat’ın Oscarı sayılan "17. Tokat Enleri Ödülleri" etkinliği bu yıl 3 Şubat 2018 tarihinde İstanbul Küçükçekmece Nikah Sarayında yapılacak. 2017 yılında yaptıkları çalışmalar ile Ülkemize ve Tokat'ımıza katkı sunan bireylerin ödüllendireceği etkinlikte bu yıl Spor, Siyaset, Sanat, Yönetici, İş dünyası ve Bireysel dalındaki başarıları dallarda ödüller sahibi bulacak. 

  Tokat Gündem Yayın Grubu tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen Tokatlı İş, Sanat, Siyaset, Spor ve STK temsilcilerini bir araya getiren Tokat’ın Oscarı sayılan "17. Tokat Enleri Ödülleri" etkinliği bu yıl 3 Şubat 2018 tarihinde İstanbul Küçükçekmece Nikah Sarayı Konferans Salonunda yapılacak. Tokat'lı İş, Sanat, Siyaset, Spor ve STK temsilcilerini bir araya getiren tören her yıl renkli görüntülere sahne oluyor.

2017 yılında yaptıkları çalışmalar ile Ülkemize ve Tokat'ımıza katkı sunan bireylerin ödüllendireceği etkinlikte bu yıl Spor, Siyaset, Sanat, Yönetici, İş dünyası ve Bireysel dallarda ödüller sahibi bulacak.

Töreni organize eden Tokat Gündem Yayın Grubu törende ödül alacak bireylerin belirlemesi için bir firmayla anlaştı. Firma telefon ve sahada yapacağı anket çalışması ile "2017 Yılında Kimler Ödül Almalı?"  sorusunun cevabını aradı, yaklaşık 6 bin kişiyle görüştü. Firma tarafından tespit edilen isimler önce gazetede oluşturulan mutfak ekibi tarafından incelendi ve sunumları hazırlandı, sonra 15 kişi İstanbul 15 kişi Tokat 10 kişide başka şehirden oluşan toplamda 40 kişiden oluşan Komisyon üyelerine sunuldu. Komisyon üyeleri, sunumları değerlendirip ödül alacak bireyleri belirledi. Yapılan anket ile ödüllerin doğru yere gitmesine ışık tutması hedeflendi.

Hazırlıkları tamamlanan ödül töreni 03 Şubat 2018 Cumartesi akşamı Ekin TV ve Kanal 60 TV ekranlarından da canlı olarak yayınlanacak.

Tokat Enler Ödül Töreni, etkinliği her yıl yaptığı farklılıklarıyla gündem oluşturmaya devam ediyor. Gecen yıl etkinliğin adı, "Şehitler Yılı" olarak yapılmıştı. Bu yıl ise, "Plevne kahramanı Gazi Osman Paşa" adına yapılıyor, etkinlikte ayrıca yapılacak defile projesiyle bu yıl bir ilke imza atılacak, defilede Tokat yazmalı ve el işlemeli elbiseleri giyecek mankenlerin yanında, Tokat'lı bayanlarda etkinlikte boy gösterecekler

Tokat Enler ödül törenine, davetlilerimizin yoğun katılımının yanında, sanat siyaset ve iş dünyasının önemli isimlerinin katılması bekliyoruz diyen, Tokat Gündem Gazetesi imtiyaz sahibi Bayram GÜVERCİN"Profesyonel bir proje ekiple gerçekleştirdiğimiz organizasyonun anket çalışmalarını bitirdik, ödül komisyonumuz ödül alacakların isimlerini belirledi. Salondaki çalışmalarımızda hemen hemen bitti. Eğitim, kültür, sanat, spor İş ve yönetici dünyasına başarıyı teşvik etmek amacıyla kişileri veya kurumları, onurlandırmak ve özendirmek amacıyla düzenlediğimiz ödül gecemize tüm halkımızı davet ediyoruz" dedi.

"Bizler gece geç saatlere kadar iki aydır çok emek vererek herkesin anısında güzel şeyler bırakmak için çalıştık, bu kapsamda ekibimizle daha iyisini yapmak için var gücümüzle çalışıyoruz." diyen Bayram GÜVERCİN"Mutfak ve Komisyonumuzda görev alarak gece yarılarına kadar bizimle beraber yorulan ve etkinlik için emek veren Semra Saniye MERT, Ayten TURAN, Pınar ERDEMHülya ŞENCANCengiz GÜVERCİNİbrahim UÇARÖmer ŞAHİNGültekin KAYAAli ERDOĞAN, Yasin ULUHANFatih ÇOŞKUNMurat TOKATAli GÜVENÇSinan GENÇSadık AKSOYGalip YILMAZKamil DÜNDAROĞLUÖzlem KUTBAYNebahat YANIKNurten YILMAZFevzi KILIÇErdem KAYAMehmet Emin ULUFatih KILIÇHasan AYHasan AÇIKELHüseyin KOYUNCUHüseyin ŞAHİNHüseyin SEVERMedet POLATMehmet YİĞİTMetin DURMUŞMuhsin ŞENOCAKNecmettin ERYILMAZNuray YALÇINRasim YAĞARRüştü DURNASezgin KANATŞafak GÜMEN ve Zekeriya YILMAZ isimlerine teşekkür ederiz." dedi.

15 Kasımda stardı verilen etkinlikte her hafta yapılan toplantıların yanında, daha fazla hemşerimizi davet etmek için adı Tokatlı olan STK.’lara Sanat, Spor, Siyasi, Bürokrat, kurum, kuruluşlara Mutfak ekibi ve Komisyon üyeleri bir dizi ziyaretlerde bulunup hem davet edilip hem de ödül töreni hakkında bilgiler verildi. Ayrıca davetiye, telefon, sosyal medya ve Ekin TVde yapılan programlarla etkinlik duyuruldu.

 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
 Tokattan.net
 Facebook/BayramGüvercin

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net