Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden Öğrencilere Burs

Vakıflar Genel Müdürlüğü eğitim yardımları Yükseköğrenim bursu ön lisans ya da lisans programı öğrencilerine yılda 8 ay, ortaöğrenim bursu ise ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yılda 9 ay süre ile veriliyor.
T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde yer alan Vakıflar Genel Müdürlüğü, 2019-2020 dönemi için Türkiye’de eğitim gören ihtiyaç sahibi Ortaöğretim, Yükseköğrenim ve Yabancı Uyruklu Yükseköğrenim öğrencilerine yönelik burs başvuru klavuzunu yayınladı. Burs hizmetinden faydalanmak isteyen Ortaöğretim öğrencileri 9 Eylül- 9 Ekim 2019, Yükseköğrenim ve Yabancı Uyruklu Yükseköğrenim öğrencileri 5 Eylül- 30 Ekim 2019 tarihleri arasında Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesi www.vgm.gov.tr adresindeki Başvuru Formunu doldurmak suretiyle başvuru yapabilecek.

  T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde yer alan Vakıflar Genel Müdürlüğü, 2017-2018 döneminde Ortaöğretim, Yükseköğrenim ve Yabancı Uyruklu Yükseköğrenim öğrencilerine yönelik burs başvuru klavuzunu internet sitesi üzerinden yayınladı.

Yayınlanan klavuzlara göre burs hizmetinden faydalanmak isteyen Ortaöğretim öğrencileri 9 Eylül - 9 Ekim 2019, Yükseköğrenim ve Yabancı Uyruklu Yükseköğrenim öğrencileri 15 Eylül- 30 Ekim 2019 tarihleri arasında Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesi www.vgm.gov.tr adresindeki Başvuru Formunu doldurmak suretiyle elektronik ortamda başvuru yapabilecek.

Vakıflar Genel Müdürlüğü eğitim yardımları Yükseköğrenim bursu ön lisans ya da lisans programı öğrencilerine yılda 8 ay, ortaöğrenim bursu ise ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yılda 9 ay süre ile veriliyor.

Genel Müdürlük, Ortaöğrenim öğrencilerine aylık 60,00 TL, yükseköğrenim öğrencilerine aylık 250,00 TL, Türkiye’deki eğitim kurumlarında okuyan yabancı uyruklu yükseköğrenim öğrencilerine ise 500,00 TL burs verilmektedir.

Değerlendirme işlemleri tamamlandıktan sonra başvuru sonuçları yine internet sitesi üzerinden
duyurulacak.

2019 - 2020 Eğitim Dönemi Burs Başvuruları
Ortaöğrenim Burs Başvurusu için tıklayınız…

 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
 Tokattan.net
 Vgm.gov.tr

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net