Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Kendi Küçük Yüreği Büyük

Niksar Belediyesi'ne mektup yazdı, mahallesindeki sokak hayvanlarının beslenme ihtiyaçlarının giderilmesini istedi.
Tokattan.net | Kendi Küçük Yüreği Büyük
T
okat'ın tarihi başkenti Niksar'da, kendisi küçük ama yüreği büyük olan Ela KOÇAK, Niksar Belediyesi'ne mektup yazarak, mahallesindeki sokak hayvanlarının aç kalmaması için beslenme ihtiyaçlarının karşılanmasını talep etti. Gelen mektubu sosyal medya hesabından paylaşan Niksar Belediye Başkanı Özdilek ÖZCANEla'ya teşekkür etti ve Ekip arkadaşlarıma gerekli talimatları vererek, kızımızla birlikte hayvan dostlarımızın beslemesini gerçekleştirdik.dedi.

  Tokat'ın tarihi başkenti Niksar'da, kendisi küçük ama yüreği büyük olan Ela KOÇAK, 30 Ocak 2021 tarihinde Niksar Belediyesi'ne mektup yazarak, mahallesindeki sokak hayvanlarının aç kalmaması için beslenme ihtiyaçlarının karşılanmasını talep etti. Gelen mektubu sosyal medya hesabından paylaşan Niksar Belediye Başkanı Özdilek ÖZCANEla'ya teşekkür etti ve talebin hemen gerçekleştirilmesi için ekipleri görevlendirdi.

Niksar merkeze bağlı Haydarbey Mahallesinde yaşayan Ela KOÇAKNiksar Belediyesi'ne yazdığı mektupta şu ifadelere yer verdi;
Tokat Niksar Haydarbey köyünde oturmaktayım. Köyümüzdeki sokak hayvanlarını görünce hayvanların aç olduğunu gördüm. O yüzden hayvanların beslenme ihtiyaçlarının karşılanmasını istiyorum. Gereğinin yapılmasını rica ederim.
Ela KOÇAK'ın mektubuna kayıtsız kalmayan Niksar Belediye Başkanı Özdilek ÖZCAN, talimatıyla Haydarbey mahallesine giden Niksar Belediyesi ekipleri, Ela ile birlikte mahalledeki sokak hayvanlarının beslenme ihtiyaçlarını giderdi.

Gelen mektubu sosyal medya hesabından paylaşarak teşekkür eden Niksar Belediye Başkanı Özdilek ÖZCAN,  sosyal medya hesabında şu ifadeleri paylaştı;
Bugün Haydarbey Mahallemizde oturan kendisi küçük ama yüreği büyük olan Ela Koçak evladımızdan bir mektup aldım. Ekip arkadaşlarıma gerekli talimatları vererek, kızımızla birlikte hayvan dostlarımızın beslemesini gerçekleştirdik. Hayvan dostlarımızın her zaman yanındayız. Evladımıza bu güzel gönüllülüğünden ötürü teşekkür ediyor, gözlerinden öpüyorum. Rabbim ömrünü yüreği gibi güzel eylesin.

 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
 Facebook/ozdilekozcan60
  Facebook/ozdilekozcan60

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net