Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Tokatspor'a Destek Kampanyası

Başkanlığını Yusuf UZUN'un yaptığı kısa adı İSTKOP olan İstanbul Tokatlılar Platformu, sosyal medyada #TokatsporaDestekGerek etiket ile bağış kampanyası başlattı. Tokat'ın Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grubu'nda mücadele eden takımı Tokat Spor Kulübüne herkesi az çok demeden maddi olarak destek vermeye çağıran İSTOKP Başkanı Yusuf UZUN, "Tokatspor Kulübü, sadece Tokat'ta yaşayan hemşerilerimizin değil ; İstanbul başta olmak üzere dünyanın dört bir köşesinde yaşayan tüm Tokatlılarındır. Takımımızın tırmanışına destek olmak şarttır." dedi.
Başkanlığını Yusuf UZUN'un yaptığı kısa adı İSTKOP olan İstanbul Tokatlılar Platformu, sosyal medyada #TokatsporaDestekGerek etiket ile bağış kampanyası başlattı. Tokat'ın Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grubu'nda mücadele eden takımı Tokat Spor Kulübüne herkesi az çok demeden maddi olarak destek vermeye çağıran İSTKOP Başkanı Yusuf UZUN"Tokatspor Kulübü, sadece Tokat'ta yaşayan hemşerilerimizin değil ; İstanbul başta olmak üzere dünyanın dört bir köşesinde yaşayan tüm Tokatlılarındır. Takımımızın tırmanışına destek olmak şarttır." dedi.

  Başkanlığını Yusuf UZUN'un yaptığı kısa adı İSTKOP olan İstanbul Tokatlılar Platformu, sosyal medyada #TokatsporaDestekGerek etiket ile bağış kampanyası başlattı. Platform, Tokat'ın Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grubu'nda mücadele eden takımı Tokat Spor Kulübüne herkesi az çok demeden maddi olarak destek vermeye çağıran bir videoyu #TokatsporaDestekGerek etiket ile sosyal medyada paylaştı.

Bağış kampanyası ilgili sosyal medya hesabında bir açıklama paylaşan İstanbul Tokatlılar Platformu Genel Başkanı Yusuf UZUN,  açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Tokatspor Kulübü, sadece Tokat'ta yaşayan hemşerilerimizin değil ; İstanbul başta olmak üzere dünyanın dört bir köşesinde yaşayan tüm Tokatlılarındır. Takımımızın tırmanışına destek olmak şarttır. Tokatspor'un bu gününde yardımcı olursak bir anlam ifade eder. Bu güzel şehrin takımı başarılı olduğunda hepimiz ortak bir sevinci paylaşmaktayız. Sadece Başkan KOÇ'un katkılarıyla nereye kadar gidilir ? Bu zorlu yarışta vatandaşlar olarak bizler TOKAT SPORA destek olmak durumundayız. Kalbinde Tokat60 sevdası olan herkesi maddi olarak destek vermeye çağırıyoruz. 

Bu anlamda ilk desteğimizi ; İstanbul Tokatlılar Platformu olarak bizler Tokat Spor Kulübü Başkanlığı hesabı İban No: TR560001000239353066805014, Tokat ziraat bankasına yapmış bulunmaktayız. Az yada çok demeden herkes takımımıza destek kampanyasına katılmalıdır. 

TOKAT SPOR'U şahlandırmak ve büyütmek için el ele , omuz omuza vererek bağış için milli bir seferberlik ilan ediyoruz. Eski Kulüp Başkanları A.Sami ÜLKÜİzzet SANSARŞadi İŞERİ ve diğer başkanlarımızın bu konuda gereken hassasiyeti göstereceğine inancım tamdır .Kampanyada destek olan her duyarlı Tokatlıya çok teşekkür eder, saygılar sunarız."

Tokat’ın spor kulübü Tokatspor’a yeni sezon için ihtiyaç duyulan mali kaynağın bulunulabilmesi için İSTKOP Genel Başkanı Yusuf UZUN tarafından #TokatsporaDestekGerek etiketi ile başlatılan kampanyada Tokatspor taraftarları, Tokat’ın 60 plaka numarasından hareketle 60 TL bedeli Tokatspor’un Ziraat Bankasındaki hesabına yatırmaya başladı kampanyaya katılanlar banka dekontlarını da sosyal medya üzerinden paylaşarak desteklerini gösteriyorlar.

Tokatspor delegelerinden Tokat Gazetesi Haber Müdürü Gazeteci Fatih KILIÇ da kampanyaya katılan isimlerden biri oldu. Gazeteci Fatih KILIÇ “Damlaya damlaya göl olur. Bu da benden... Yeter ki, inanalım, güvenelim. Ve helalinden, hayırlısını dileyelim. #TokatsporaDestekGerek…” diyerek Ziraat Bankası’nda Tokatspor hesabına yatırdığı 60 liranın dekontunu paylaştı.

  Tokat Spor Kulübüne destek olmak isteyenler için;
Tokat Spor Kulübü;
Tokat Ziraat Bankası,
İban No: TR56 0001 0002 3935 3066 8050 14


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
    Tokattan.net        Erbaagundem.com  |  Tokatgazetesi.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net