Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Yusuf BEYAZIT, Anayasa Görüşmelerini Değerlendirdi

Tokat Milletvekili ve ve Milli Savunma Komisyonu Başkanı Yusuf BEYAZIT, Cezayir Ulusal Halk Meclisi Dış ilişkiler, İşbirliği ve Göç Komisyonu Başkanı ve üye Milletvekillerini kabulünden sonra görüşmeleri Türkiye Büyük Millet Meclisinde bütün yoğunluğuyla devam eden Anayasa görüşmeleri ve gündeme dair açıklamalarda bulundu. Tokat Milletvekili BEYAZIT; “Anayasa teklifimiz Güçlü Türkiye yolunda atmış olduğumuz bir adımdır.” dedi.
Tokat Milletvekili ve ve Milli Savunma Komisyonu Başkanı Yusuf BEYAZIT,
Cezayir Ulusal Halk Meclisi Dış ilişkiler, İşbirliği ve Göç Komisyonu Başkanı ve üye Milletvekillerini kabulünden sonra görüşmeleri Türkiye Büyük Millet Meclisinde bütün yoğunluğuyla devam eden Anayasa görüşmeleri ve gündeme dair açıklamalarda bulundu. Tokat Milletvekili BEYAZIT“Anayasa teklifimiz Güçlü Türkiye yolunda atmış olduğumuz bir adımdır. dedi.

  Akp Tokat Milletvekili ve ve Milli Savunma Komisyonu Başkanı Yusuf BEYAZIT,
Cezayir Ulusal Halk Meclisi Dış ilişkiler, İşbirliği ve Göç Komisyonu Başkanı Noreddine BELMEDDAH ve üye Milletvekillerini kabulünden sonra görüşmeleri Türkiye Büyük Millet Meclisinde bütün yoğunluğuyla devam eden Anayasa görüşmeleri ve gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Tokat Milletvekili BEYAZIT; “Şu anda Meclis Genel Kurulunda Anayasa ve İçtüzüğe uygun olarak 1.tur görüşmelerini tamamlamış olduğumuz Anayasa teklifimiz Güçlü Türkiye yolunda atmış olduğumuz bir adımdır.

Günlerdir ülke gündemimizde yerini koruyan ancak yanlış bilgilendirmelerle halkımızın zihnini bulandırmaya çalışılan bir sürece şahit oluyoruz. Hâlbuki sürecin başından beri Milliyetçi Hareket Partisi ile uzlaşarak yapılan teklifimiz bir rejim değişikliği değil güçlendirilmiş bir yürütme ve yasama olup adı da Cumhurbaşkanlığı Hükümeti Sistemidir. Türkiye’nin Cumhurbaşkanlığı Sistemine geçmesini siyasi istikrar, güçlü iktidar, güçlü yasama, güçlü Türkiye için faydalı ve yararlı görüyoruz.” dedi.


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
    Tokattan.net      Tokattan.net 

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net