Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Tokat'ın Ferhat'ı Ebediyete Uğurlandı

Tokat'ta özel bir hastanenin yoğun bakım servisinde bağırsak iltihaplanması nedeni ile bir süredir tedavi görürken ambulans helikopter ile Ankara'ya sevk edilen, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden Tokat'ın her ilçesinde her kasabasında her köyünde başarılı bir çok projeye imza atan ve çalışkanlığıyla Tokat halkının sevgisini kazanan DSİ 72. (Tokat) Şube Müdürü Mehmet KARACA, memleketi Erbaa'da Tokat Valisi Cevdet CAN, Tokat Milletvekilleri ve vatandaşların katıldığı cenaze töreniyle ebediyete uğurlandı.
Tokat'ta özel bir hastanenin yoğun bakım servisinde bağırsak iltihaplanması nedeni ile bir süredir tedavi görürken ambulans helikopter ile Ankara'ya sevk edilen,
yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden Tokat'ın her ilçesinde her kasabasında her köyünde başarılı bir çok projeye imza atan ve çalışkanlığıyla Tokat halkının sevgisini kazanan DSİ 72. (Tokat) Şube Müdürü Mehmet KARACA, memleketi Erbaa'da Tokat Valisi Cevdet CAN, Tokat Milletvekilleri ve vatandaşların katıldığı cenaze töreniyle ebediyete uğurlandı. 

  Bağırsağındaki bir ince alanın delinmesi sonrası yediklerinin kana karışması sonucu üç-dört gün sonra zehirlendiği şüphesiyle acil olarak Tokat'ta özel bir hastaneye kaldırılan ve burada tedavi altına alınan DSİ 72. (Tokat) Şube Müdürü Mehmet KARACA, 6 Nisan 2017 Perşembe günü ambulans helikopter ile Ankara'ya sevk edildi.

Tokat Milletvekili Prof. Dr. Celil GÖÇER'in bizzat sevk işlemleri takip ettiği Şube Müdürü Mehmet KARACA, Ankara Lokman Hekim Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştı. 8 Nisan 2017 Cumartesi Günü yapılan tüm müdahalelere 54 yaşında rağmen hayatını kaybeden  Mehmet KARACA için önce görev yaptığı Tokat DSİ Müdürlüğünde sonra memleketi Erbaa Merkez Camiinde öğlen namazına müteakip bir cenaze töreni düzenlendi.

Ankara'dan Tokat'a getirilen KARACA'nın cenazesi, hastane morgundan alınarak 14 yıldır müdür olarak görev yaptığı Devlet Su İşleri 72'nci Şube Müdürlüğü’ne getirildi. DSİ Müdürlüğü bahçesinde Mehmet KARACA için düzenlenen törene Tokat protokolü başta olmak üzere milletvekilleri, mesai arkadaşları, ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

9 Nisan 2017 Pazar günü saat 10:00'da Tokat DSİ'de düzenlenen törende konuşan Samsun DSİ 7. Bölge Müdürü Ahmet KANIKKARACA'nın görevi süresince önemli işlere imza attığını ve yaptığı çalışmalarla takdir topladığını ifade ederek, değerli bir insanı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Tokat Valisi Cevdet CAN ise konuşmasında, KARACA'nın mesai mefhumu gözetmeksizin gece gündüz çalışmış birisi olduğunu belirterek, "Bu topraklarda basmadığı yer yoktur. Aramızdan ayrıldı; ancak eserleri ile buradaki namı ile yaşayacaktır" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Tokat İl Müftüsü Ahmet ERDEM tarafından dua okunarak helallik alındı.

Törenin ardından Mehmet KARACA'nın cenazesi Erbaa ilçesindeki Merkez Camisi'ne getirildi. Burada Erbaa İlçe Müftüsü Mehmet CEYLAN'ın kıldırdığı ve protokol ile vatandaşların yoğun katılım gösterdiği cenaze namazının ardından Mehmet KARACA, Erbaa Şehir Mezarlığında bulunan Aile kabristanında toprağa verildi.

Merhum Mehmet KARACA için DSİ 72’nci Şube Müdürlüğü önünde düzenlenen törene ve Erbaa’da kılınan cenaze namazına iştirak eden Vali Cevdet CAN, merhuma Allah’tan rahmet ailesi, yakınları ve mesai arkadaşlarına da başsağlığı diledi.

Mehmet KARACA Kimdir?
  15 Şubat 1963 tarihinde Tokat ili Erbaa İlçesi Şükür Köyü doğdu.

1985 yılında İstanbul Teknik Üniversitesinden mezun olan Mehmet KARACA, 2003 yılında DSİ 72'nci Şube Müdürü olarak göreve başladı. Kısa bir süre siyaset için istifa etse de 14 yıl boyunca Tokat'ta DSİ 72'nci Şube Müdürü olarak görev alan Mehmet KARACA, Tokat'ın her ilçesinde her kasabasında her köyünde başarılı bir çok projeye imza attı, çalışkanlığıyla Tokat halkının sevgisini kazandı.

8 Nisan 2017 tarihinde Ankara'da vefat eden Mehmet KARACA, evli ve iki çocuk babasıydı


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
    Tokattan.net      Tokat.gov.tr Tokatgazetesi.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net