Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Tokat'tan Mustafa YILDIZDOĞAN Geçti

Türküleri ve besteleri ile Türk müziğine çok sayıda eser kazandıran ve "Türkiyem" adlı eseri ile gönüllerde taht kuran Ünlü Sanatçı Mustafa YILDIZDOĞAN, konser vermek için Tokatta idi. 8 Nisan Cumartesi günü Niksar'da Niksar Belediyesi tarafından organize edilen birlik gecesine, 9 Nisan Pazar günü Tokat'ta TAHAD derneği tarafından Tokat Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen Artova, Yeşilyurt, Sulusaray, Çamlıbelliler Buluşmasında sahne alan Mustafa YILDIZDOĞAN, seslendirdiği bir birinden güzel eserleriyle izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.
Türküleri ve besteleri ile Türk müziğine çok sayıda eser kazandıran ve "Türkiyem" adlı eseri ile gönüllerde taht kuran Ünlü Sanatçı Mustafa YILDIZDOĞAN, konser vermek için Tokatta idi. 8 Nisan Cumartesi günü Niksar'da Niksar Belediyesi tarafından organize edilen birlik gecesine, 9 Nisan Pazar günü Tokat'ta TAHAD derneği tarafından Tokat Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen Artova, Yeşilyurt, Sulusaray, Çamlıbelliler Buluşmasında sahne alan Mustafa YILDIZDOĞANseslendirdiği bir birinden güzel eserleriyle izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. 

  Türküleri ve besteleri ile Türk müziğine çok sayıda eser kazandıran ve "Türkiyem" adlı eseri ile gönüllerde taht kuran Ünlü Sanatçı Mustafa YILDIZDOĞAN, konser vermek için Tokatta idi. 8 Nisan 2017 Cumartesi günü Niksar'da Niksar Belediyesi tarafından organize edilen birlik gecesinde, sahne alan Mustafa YILDIZDOĞAN, 9 Nisan 2017 Pazar günü Tokat'ta TAHAD derneği tarafından Tokat Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen Artova, Yeşilyurt, Sulusaray, Çamlıbelliler Buluşmasına katıldı ve seslendirdiği eserleriyle izleyenleri mest etti.

Ünlü Sanatçı Mustafa YILDIZDOĞAN, Niksar Belediyesi tarafından organize edilen birlik gecesi için 8 Nisan 2017 Cumartesi günü Niksar'a geldi. Bir süre Niksar'ı gezen ünlü sanatçı, günün akşamında Niksar Kapalı Spor Salonu'nda sevenleriyle bir araya geldi.

Birlik gecesinde konser öncesi açılış konuşmasını Niksar Belediye Başkanı Özdilek ÖZCAN yaptı. Başkan Özdilek ÖZCAN konuşmasında;"Gecemize katılan vatan sevdalısı hemşehrilerim hepiniz hoş geldiniz, Allah razı olsun Allah sayılarınızı artırsın, bu sadece konser değil, bu gece dosta güven düşmana meydan okuma gecesidir. Sizlere ne kadar teşekkür etsek ne kadar hizmet etsek azdır Allah sizden razı olsun." ifadelerine yer verdi.

MHP Tokat İl Başkanı Onur ÇALIŞKAN ile Milli savunma Komisyonu başkanı ve Tokat Milletvekili Yusuf BEYAZIT'ın da selamlama konuşması yaptığı programda Milletvekili Yusuf BEYAZIT, Üstad Necip Fazıl Kısakürek'in Sakarya şiirini okudu ve sahneyi Mustafa YILDIZDOĞAN'a devretti. Mustafa YILDIZDOĞAN şarkı ve şiirleri ile Niksar'lılara unutulmaz bir konser verdi.

Niksar Kapalı Spor Salonundaki Programa, T.B.M.M. Milli Savunma Komisyonu Başkanı Milletvekili Yusuf BEYAZIT, Belediye Başkanı Özdilek ÖZCAN, MHP Tokat İl Başkanı Onur ÇALIŞKAN, Siyasi parti temsilcileri, İlçe Protokolü, Belde Belediye Başkanları, İl Genel ve Belediye Meclisleri Üyeleri ile katıldı.

Niksar'daki konser sonrası askeri birliği de ziyaret eden Mustafa YILDIZDOĞAN, askerlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

9 Nisan 2017 Pazar günü Tokat'a geçen Ünlü Sanatçı Mustafa YILDIZDOĞAN, akşam Tokat Hüseyin AKBAŞ Kapalı Spor Salonunda kısa adı TAHAD olan "Tokat İli Artova Havzası Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği" tarafından Tokat organizesinde Tokat, Artova,Yeşilyurt,Sulusaray ve Çamlıbel Belediyelerinin katkılarıyla hazırlanan "Artova Havzası Buluşuyor" isimli programda sahne aldı.

"Artova Havzası Buluşuyor" isimli programa Tokat Milletvekilleri; Av. Yusuf BEYAZIT, Prof. Dr. Coşkun ÇAKIR, Prof. Dr. Celil GÖÇER, Tokat Belediye Başkanı Av.Eyüp EROĞLU ve Artova, Yeşilyurt, Sulusaray, Çamlıbel Belediye Başkanları, Siyasi Parti Temsilcileri ve Tokatlı vatandaşların yoğun olarak katılırken gecede konuklara hitap eden Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp EROĞLU konuşmasında "Zaman ben deme değil,‬ Biz deme zamanı. Nefsi hırslarından sıyrılıp Türkiye’nin Milli davasında bir olan Devlet Adamlarına selam olsun. ‪Vatan Bizim,‬ Bayrak Bizim, Türkiye Bizim, Tokat Bizim, BİR’lik Bizim, BİRİZ BERABERİZ, HEP BİRLİKTE TÜRKİYEYİZ! Muhteşemsiniz!TAHAD “Büyük Buluşma” gecesine olağanüstü ilgi gösteren tüm hemşehrilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.‬" ifadelerine yer verdi.

Konuşmaların ardında sahneye çıkan Ünlü Sanatçı Mustafa YILDIZDOĞAN, şiir ve şarkılarıyla Tokatlılara unutulmaz bir gece yaşattı.


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
    Facebook.com/EyupErogluBB      Tokatpress.com 60rehber.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net